Pamela i Jullian
 Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia
VAPAJ ZA BIVŠEG

Pamela Anderson zabrinuta za bivšeg: 'Jako je bolestan i mogao bi umrijeti u zatvoru'

Zvijezda ''Baywatcha'' izrazila je zabrinutost za Juliana Assangea, osnivača WikiLeaksa, glumica tvrdi da je ''zviždač'' jako loše i da ga je dodatno pogodila situacija s korona situacijom.

Pojavivši se u emisiji ''Watch What Happens Live'', Pamela Anderson (52) izjavila je kako je užasno zabrinuta za njezinog dugogodišnjeg prijatelja Juliana Assangea (48) i da bi ga hitno trebalo pustiti iz zatvora.

Navodi kako se neko vrijeme nisu čuli no da ima određene informacije koje ukazuju da bi mogao umrijeti u kaznionici.

''Bila sam prva osoba koja ga je posjetila u zatvoru u Belmarshu, a on je još uvijek tamo i jako je bolestan. Zbog koronavirusa puštaju mnogo zatvorenika na slobodu, no ne i njega. Apeliram na odgovorne da je u kritičnom stanju i da bi mogao skončati tragično'', rekla je Pamela.

Actress Pamela Anderson attends the Vivienne Westwood Ready To Wear Spring-Summer 2020 collection, unveiled during the fashion week, in Paris, Saturday, Sept. 28, 2019. //BOISIERE_PAMELA01840/1909281629/Credit:BOISIERE/SIPA/1909281629, Image: 473977537, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BOISIERE / Sipa Press / Profimedia
BOISIERE / Sipa Press / Profimedia
Pamela Anderson jako je zabrinuta za svog prijatelja.

Dodaje i kako mu želi sve najbolje i navodi: '' Bila sam u kontaktu s ljudima oko njega i znam da mu je teško. On je znao u što se upušta, puno toga je žrtvovao da sazna, a zatim i pusti informacije koje su dosta toga otkrile. On je za mene heroj i nadam se da i ljudi tako misle '', priča Anderson.

Osnivač Wikileaksa traži se u SAD-u zbog zavjere s vojno-obavještajnim analitičarem Chelsea Manningom radi otkrivanja vojnih tajni prije desetak godina.

Assange čeka izručenje Americi, ali ročište koje je trebalo biti održano, odgođeno je za 7. rujna. Do tada će se i dalje nalaziti u Londonskom zatvoru.

Pic Shows: Wikileaks founder Julian Assange arriving at Belmarsh Magistrates Court, London, where he is fighting an extradition hearing where the Swedish Authorities are requesting his extradition on charges of sexual assault., Image: 90207121, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction
- For queries call Photoshot Global HQ - London + 44 (0)20 7421 6000  , also  New York Office   Tel : + 1 646-429-8731 and  Hamburg Office Tel  +49 (0)40 530 240 5959, Model Release: no, Credit line: Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia
Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia
Stara fotografija na kojoj Julian izgleda sasvim dobro, no stanje se drastično promijenilo na gore.

Inače, Anderson je oštro osudila predsjednika Trumpa, Veliku Britaniju i Ekvador nakon uhićenja njenog prijatelja Juliana Assangea.

"Izgleda jako loše. Kako si to mogao učiniti, Ekvadore? Kako si to mogla učiniti, Velika Britanijo? Naravno – ti si američka prostitutka i treba ti nešto što će skrenuti pažnju s idiotskog Brexita! Koje sranje", zaključila je tada Pamela Anderson.

No tu nije stala.

"A SAD? Toksični kukavica od predsjednika mora okupiti svoje birače? Ti si sebičan i okrutan! Unazadio si svijet! Svi ste vi vragovi i lažljivci i lopovi. I trunut ćete, a mi ćemo se uzdignuti", napisala je Pamela Anderson u drugoj objavi na Twitteru.

Pamela Anderson i Julian Assange prijatelji su dugi niz godina, upućeni tvrde da su bili i cura i dečko, a ona ga je uvijek branila i posjećivala tijekom sedam godina koje je proveo u ekvadorskoj ambasadi.

Assange i Pamela Anderson su se upoznali 2014. godine, a upoznala ih je Vivienne Westwood. Od tada je Pamela Anderson često viđena kako posjećuje ekvadorsku ambasadu. O njezinom odnosu s Assangeom razgovarala je za magazin People gdje je izjavila : "Julian želi osloboditi svijet tako što ga obrazuje. To je romantična borba, volim ga zbog toga."

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 05:  Wikileaks founder Julian Assange waves as he returns inside after speaking from the balcony of the Ecuadorian embassy where he continues to seek asylum following an extradition request from Sweden in 2012, on February 5, 2016 in London, England. The United Nations Working Group on Arbitrary Detention has insisted that Mr Assange's detention should be brought to an end.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Getty Images
Julian Assange.

Nakon novinarskog inzistiranja da objasni prirodu njihovog odnosa rekla je: "Jasno mi je da naša 'veza' budi znatiželju i to je sasvim u redu, ali ne želim otkrivati privatne detalje. Možemo samo reći da svatko zaslužuje ljubav."

S obzirom na okolnosti, njihova je veza bila prepuna izazova. "Razgovaramo o svijetu. On je odličan učitelj. Julian je meni jedan od najdražih ljudi. Zabrinuta sam za njegovu sigurnost, on je dobra osoba koja brine o svijetu. On je pristojan i duboko empatičan. Zabavan je, osjećajan, romantičan i dovitljiv. On je dobar čovjek."

Bez obzira na to bili u ljubavnoj vezi ili ne, komplimenti su pljuštali s obje strane budući da je Assange svojedobno za Pamelu Anderson izjavio: ''Ona je vrlo atraktivna žena koja ima atraktivnu osobnost."

Čitajte i:

Ostavlja 19 godina mlađeg dečka: Odluka joj je slomila srce, no zna da će joj jednog dana zbog toga biti zahvalan

Oaza za uživanje: Zavirite u čaroban dom Pamele Anderson na plaži Malibu

Pamela Anderson: Od seks - bombe do aktivistice

Jeste li se ikada pitali kako izgleda dom Pamele Anderson?

Dugo je trajalo: Pamela Anderson ostavila 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Pamela Anderson ponovno u zagrljaju 18 godina mlađeg nogometaša

Glumici je slomljeno srce: 'Svima je lagao jer je čudovište'

Pamela Anderson je konačno progovorila o vezi s Julianom Assangeom

Linker
18. travanj 2024 12:33