TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Uhvaćena na djelu

Paparazzi otkrili njezinu tajnu: Slavna glumica u tajnosti se udala i čeka dijete, fotografije ne lažu!

Teško je biti slavan jer na svakom uglu vrebaju fotografski objektivi, izoštreni da primijete i najmanju sitnicu. Tako su uhvatili oskarovku Emmu Stone s povećim trudničkim trbuhom i vjenčanim prstenom na ruci, a sličan je nosio i njezin suprug.

Iako je glumica Emma Stone krajem ožujka ove godine morala otkazati svoje dugo planirano vjenčanje za komičara Davea McCaryja, sada se udala u tajnosti. Naime, nakon što su ih paparazzi snimili s identičnim burmama na rukama, izvor za strane medije potvrdio je da je par ozakonio trogodišnju vezu.

No, osim prstenja pažnju im je privukao glumičin trudnički trbuščić koji je pokušala sakriti tregericama, no on se ipak nazirao u punom sjaju. Emma nije željela biti u prvom planu pa je odjenula odjeću neutralnih boja, baš kao i Dave.

Slavni par se zaručio još u prosincu prošle godine, a sretnu vijest Dave je objavio na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj pozira s Emmom koja pokazuje zaručnički prsten s povećim kamenom"veliki kamen" stavio je samo emotikon dva srca, što je bila dovoljno jasna poruka za njihove obožavatelje.

Nije uvijek "navijala" za brak

Inače, Emma je novog dečka skrivala od listopada 2017., no u siječnju prošle godine zajedno su stigli na svečanu dodjelu filmskih nagrada SAG. Nakon toga bili su i na košarkaškoj utakmici LA Clippersa, čime je glumica potvrdila da među njima ima nešto više od prijateljstva.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 18: Actress Emma Stone and her boyfriend Dave McCary look on during a NBA game between the Golden State Warriors and the Los Angeles Clippers on January 18, 2019 at STAPLES Center in Los Angeles, CA., Image: 408646837, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire (A Division of XML Team Solutions) reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to 0,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom
Profimedia, Newscom
Emma Stone i Dave McCary na košarkaškoj utakmici sjajno su se zabavljali.

Prije Davea bila je u vezi s glumcem Andrewom Garfieldom s kojim je prekinula 2015., ali su ostali u dobrim odnosima.

Glumica, koja je osvojila Oscara za ulogu u mjuziklu "La La Land", priznala je tek nedavno shvatila da je spremna za brak i djecu, ali da nije uvijek tako razmišljala.

"Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije mijenja, osobito kad su djeca u pitanju. Nikad nikome nisam čuvala djecu, nikakvih doticaja nisam imala s bebama i kad sam bila u tinejdžerskim godinama govorila sam da se nikad neću udati niti ću imati djecu", rekla je Emma koja svoj privatni život pokušava držati što dalje od očiju javnosti, no to joj ne uspijeva baš uvijek.

Čitajte i:

Ništa od sudbonosnog 'da': Tajno vjenčanja je otkazano, a sve je bilo spremno do najmanjih detalja

Emma Stone napokon svima pokazala dečka!

Glumica otvorila dušu: Sretna sam što kao mala nisam znala da imam ozbiljan poremećaj

Linker
23. travanj 2024 13:07