Uhvaćeni na djelu!

Par koji je šokirao svijet! Raskinula zaruke prije dva mjeseca i sada ljubi jednog od najpoželjnijih frajera

Glumica Olivia Wilde je krajem prošle godine prekinula sedmogodišnje zaruke s kolegom glumcem, a sada uživa u društvu zvijezde ljetnog hita ‘Watermelon Sugar‘.

Čini se da je Olivia Wilde itekako krenula dalje nakon što se rastala od Jasona Sudeikisa i s to ni manje ni više nego s frajerom za kojim uzdišu milijuna žena i muškaraca - pjevačem Harryjem Stylesom (26). Naime, 36-godišnja glumica je prošle godine prekinula sedmogodišnje zaruke sa Sudeikisom te je novu vezu prilično dobro tajila, baš kao i njezin deset godina mlađi izabranik.

Ipak, njihovu tajnu otkrili su britanski Daily Mail i Page Six - prvi je objavio fotografije na kojima Olivia izlazi iz Harryjevog doma, dok se na fotografija drugih novina drže za ruke i zajedno idu na vjenčanje menadžera Jeffreyja Azoffa u Montecitu.

Inače, friški par zajedno snima novi psihološki triler "Don‘t Worry Darling", u kojem će bivši član benda One Direction zamijeniti glumca Shiu LaBeoufa te biti uz bok uz bok glumcima Chrisu Pineu i Florence Pugh.

Glumica je rekla u intervjuu za Vogue da je htjela da upravo Harry bude u tom filmu kada ga je vidjela u "Dunkirku" i bila je jako sretna kada je konačno pristao na ulogu. Iako par nije potvrdio vezu, izvor za Daily Mail rekao je sljedeće:

image
Olivia s bivšim zaručnikom i djecom.
NICEPAPGIO/X17ONLINE.COM/POFIMEDIA

"Olivia i Harry su postali jako bliski i puno vremena provode zajedno u posljednjih par tjedana. Ona ga često posjećuje u njegovom domu", rekao je izvor te dodao da Harryja nije briga za 10-godišnju razliku između njih dvoje. Još nekoliko izvora potvrdilo je njihovu vezu, rekavši da su odmah kliknuli čim su se upoznali jer su oboje umjetnički tipovi.

Iz veze sa Sudeikisom, glumica ima dvoje djece - sina Otisa i kćer Daisy. Iako su prekinuli, bivši par je ostao u dobrim odnosima jer su ih paparazui često fotografirali kako se grle i smiju kada se druže s djecom.

Linker
18. travanj 2024 14:03