REUTERS
NAJTEŽI DANI

Par tjedana nakon njegovog infarkta: Supruga Ikera Casillasa otkrila da se bori s rakom jajnika

Nakon što je ranije ovog mjeseca on dožio infarkt, supruga jednog od najboljih svjetskih vratara otkrila je kako ih je život još jednom šokirao i da je ovog puta u pitanju njezino zdravlje i nova borba.

Španjolski nogometaš, jedan od najboljih vratara, Iker Casillas (38), ranije ovog mjeseca je doživio srčani udar. I dok se on dobro oporavlja pa se čak planira i vratiti nogometu, njegova supruga otkrila je kako je obitelj dočekao novi šok. Novinarka Sara Carbonero je u emotivnoj objavi na društvenim mrežama napisala da ih čeka još jedna borba i to niti tri tjedna nakon što je Iker bio hitno hospitaliziran.

--> Najteži dani Ikera Casillasa i Sare Carbonero: Nakon njezine operacije, novi šok - legendarni nogometaš doživio srčani udar

- Još uvijek se nismo oporavili od jednog šoka, a život nas je ponovno iznenadio. Ovog puta sam to ja. Prije nekoliko dana, tijekom rutinskog pregleda, doktori su mi otkrili zloćudni tumor na jajnicima zbog kojeg sam završila na hitnoj operaciji. Sve je ispalo dobro i srećom je otkriven na vrijeme, ali predamnom su mjeseci borbe dok primam odgovarajuću terapiju. Mirna sam i sigurna da će sve biti u redu. Znam da će put biti težak, ali isto tako znam da će imati sretan kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i odličnog medicinskog tima - napisala je 35-godišnja supruga slavnog nogometaša, koja je samo dan ranije organizirala veliku rođendansku proslavu svom suprugu.

Spanish soccer player Iker Casillas leaves CUF Porto hospital accompanied by his wife Sara Carbonero in Porto, Portugal May 6, 2019.  REUTERS/Rafael Marchante - RC11EAD1D400
REUTERS
6. svibnja, kad je Iker napustio bolnicu nakon infarkta

Ovo nije prva operacija španjolske novinarke: Sari je lani otkriven tumor na dojci koji je odstranila, ali se na svu sreću pokazao benignim.

- Desetak dana nakon operacije sam mogla odahnuti jer su došli rezultati i pokazali da se radi o benignom tumoru. Nisu sve žene iste sreće i danas ih se želim sjetiti, tih hrabrih žena koje vode teške bitke kao što je rak dojke - napisala je povodom Svjetskog dana borbe protiv raka dojke u studenome prošle godine, a sada se, nažalost, morala suočiti s rakom jajnika.

Sara Carbonero, partner of Spanish goalkeeper Iker Casillas, attends an award ceremony at the Moncloa palace in Madrid, Spain, November 10, 2015. Casillas was honoured with the Grand Cross of the Royal Order of Sporting Merit for his long and successful career as a goalkeeper.  REUTERS/Andrea Comas - GF20000053179
REUTERS

Ikes i Sara su zajedno od 2009. godine, a upoznali su se u vrijeme kada je ona radila kao sportska novinarka. Par je prije pet godina dobio sina Martina, a 2016. im je stigao i Lucas. Nakon što su saznali da očekuju drugo dijete, odlučili su se vjenčati pa su vezu okrunili brakom tri mjeseca prije rođenja drugog sina.

Linker
17. travanj 2024 00:09