Getty Images
NA SKIJANJU

Paris Hilton se zaručila: 'Znala sam da je on osoba s kojom želim provesti život već na prvom spoju'

Svoju vezu javno su obznanili prije osam mjeseci, a nakon romantičnih zaruka u Aspenu sada već planiraju vjenčanje.

Svoju vezu javno su obznanili prije osam mjeseci, a nakon romantičnih zaruka u Aspenu sada već planiraju vjenčanje.

Paris Hilton otkrila je da ju je nakon manje od godinu dana veze Chris Zylka (32) pitao želi li se udati za njega.

- Uzbuđena sam jer sam zaručena za ljubav mog života i najboljeg prijatelja. Nikada se nisam osjećala toliko sretno, sigurno i voljeno. On je za mene savršen u svakom pogledu i pokazao mi je da bajke stvarno postoje – otkrila je Paris Hilton na svojem Instagram profilu i sretne vijesti podijelila s gotovo osam milijuna pratitelja.

Romantičan trenutak odvio se prošlog vikenda kada su zajedno uživali na skijanju u Aspenu. - Bila sam toliko uzbuđena i iznenađena, ali odmah sam rekla 'da' - priznala je 36-godišnjakinja i dodala da joj je njezin zaručnik odabrao najljepši prsten koji je dosad vidjela.

Bogata nasljednica i glumac, najpoznatiji po ulozi u serijalu "Leftovers", upoznali su se prije osam godina, ali su im se putevi spojili tek prije dvije godine. Svoju vezu su obznanili u veljači 2017, a Paris Hilton tvrdi kako je znala da je poseban već nakon prvog spoja.

- U životu nisam upoznala nekog tko je toliko odan, posvećen i pun ljubavi. Odmah sam znala da želim zauvijek biti s njim – izjavila je Paris nakon zaruka za magazin People.

Linker
26. travanj 2024 05:38