Ostavlja bez teksta

Partnerica Elona Muska pokazala što je učinila njihovom sinu: ‘Sada je pravi Viking‘

Kanadska glazbenica Grimes poznata je kao jako ekscentrična žena. Svojim posljednjim "poduhvatom" životna partnerica Elona Muska tako je pokazala kako krati dane sa svojim osmomjesečnim sinom, što je kod nekih izazvalo zgražanje.

Životna partnerica najbogatijeg čovjeka na svijetu - Elona Muska, ipak neke stvari najviše voli odraditi sama. Tako je i svog osmomjesečnog sina odlučila ošišati u kućnoj radinosti, u kadi. Maleni X AE A-Xii tako je, ni ne znajući što mu se sprema, dobio "vikinšku" frizuru. Glazbenica Grimes inspirirala se omiljenom serijom ("The Last Kingdom") - i rezultat podijelila na svojim Instagram Storyjima. To je, očekivano, kod dijela javnosti izazvalo oduševljenje, dok je drugi dio zgrožen.

Čitajte i: Partnerica najbogatijeg čovjeka na svijetu ima koronu! Nitko ne zna što je s Elonom Muskom

"Nisam sigurna da je ova frizura ispala dobro, no sada je pravi Viking", našalila se Grimes.

Pokazala je kako je izgledao proces šišanja - dok se dječak igrao igračkama u kadi, mama je oprezno sa škarama odradila svoje. Objasnila je kasnije da ju je na ovaj dječji makeover inspirirala serija "The Last Kingdom", koju prati na Netflixu.

image
Dok se maleni igrao u kadi, mama ga je ošišala - ne baš spretno.
Instagram/Grimes

Čitajte i: Ekscentrični milijarder dobio šesto dijete, čudna pjevačica rodila mu sina

Iako se proslavila pomalo bizarnim istupima i izjavama, Grimes je ipak u mnogočemu tipična mama koja uživa u sitnim stvarima koje čine odrastanje djece nezaboravnim. Inače, s Elonom Muskom sina je dočekala početkom svibnja 2020. godine. Kada su malenom odlučili nadjenuti ime X AE A-12, izazvali su niz sablažnjenih reakcija javnosti. Reagirali su manjom izmjenom i promijenili mu ime u X AE A-Xii.

Linker
18. travanj 2024 21:51