Paula Sikirić
rezultati ne mogu izostati

Paula Šik Sik: "Od detoxa koristila je - vortex!"

Ne brini, nije neki novi trend ili egzotična biljka.

Objasnila sam kako detoksicirati tijelo. Ali pitanje je kako to isto napraviti s umom. Razne su tehnike, prijedlozi, ideje..znanstvene i manje znanstvene studije na pladnju. Svatko izabire što mu odgovara. To naravno ništa ne pomaže ako je u pitanju stvarna bolest ili poremećaj. Za to se treba obratiti liječnicima.

No... ovih se dana puno priča o vortexu... i što ta riječ uopće znači.

Evo kako je ja shvaćam:

Stisni dlan u šaku, podigni srednji prst i imaš detox-vortex.

Kako ga koristiti?

Pa kako preporučuju, vrsni stručnjaci, sve te đumbir/limun napitke redoviti piti, tako ja savjetujem gore navedeni D-V konzumirati svaki dan u slučaju iritacija.

Npr. stojiš u busu u gužvi, u 8 ujutro, kada se gužva ne može izbjeći pa čak i kada si vozač. Jer vidjela sam, znali su sjediti vozaču na glavi.

I nađe se Štefica kojoj baš smeta gužva, laktarenje, Lojzekov brk i torba male Marice.

E da, smetaš joj i ti, jer našla si se u njenom vizualnom polju. Podiže obrvu, otvara usta i baca otrovne strelice.

U tom slučaju, kako bi poštedio sebe i druge , koristiš “DV”.

Ali...kako smo pristojni ljudi, nećemo nikome pokazati srednji prst. Samo ćemo u našim mislima ga podignuti i sami sebi reći: „…e nećeš mi ovaj dan pokvarit..“!!

I odmah smo u detox vortexu. Svojim mislima kreiramo svoju stvarnost. Ne moramo fizički djelovati, niti šaku u zrak dizati. Kreirali smo taj pokret u mislima. Nama dovoljno.

Ipak se ti drži đumbir/limun detoxa, a što se živaca tiče, uvijek možeš pobjeći u prirodu, kako bi se očistio od toksina ljudi koji nas “truju svojom energijom”.

Tada vortex zamijeniš trčanjem...rezultati ne mogu izostati. Niti za tijelo...kamoli za duh...

Pusa,

P

Linker
16. travanj 2024 15:35