Paula Sikirić
#PAULAŠIKSIK

Paula Šik Sik predlaže kako nositi traper jaknu: Kopirajte njezine 3 proljetne kombinacije

'Proljeće je, a u meni nemir' – mislim da svima pada na pamet ovaj stih Luke Nižetića čim ugledamo naslove na portalima 'Prvi dan proljeća'. Meni uz to na pamet padaju njegove hrabre modne kombinacije u kojima se ne boji spojiti nespojivo: neonske boje, traper, cvjetne uzorke.

Kad smo kod padanja, pada nam svima energija, jer eto, proljetni umor uzima svoj danak. Realno, kad proljetni umor prođe, doći će ljetna fjaka, jesenska melankolija pa zimska depresija. Nama ljudima, suđeno je da budemo "down". Ili?

Jedino što bi trebalo biti down je obilježavanje svjetskog dana osoba s Down sindromom. Na taj dan slavimo različitost! Nosimo čarape različitih boja kako bismo tom gestom pokazali društvu i svijetu koliko su ljudi s Downovim sindromom jedinstveni, nježni i senzibilni.

A znaš li zašto nosimo različite čarape? Jer ih osobe s tim poremećajem 21. kromosoma ne mogu same upariti. Presimpatično!

Paula Sikirić

Ako mene pitaš, ovakvih aktivacija bi trebalo biti puuuuno više! Ionako smo skloni modnom eksperimentiranju, spajanju nespojivog i umjesto da time odvlačimo pažnju na sebe, trebali bi odvući pažnju na njih!

Tako da, nadam se da si jučer "spojio nespojivo" i podržao različitost ovog ludog svijeta!

Pusa,

Voli vas P

Linker
20. travanj 2024 06:51