sretna vijest

Pet mjeseci nakon svadbe stigao najljepši poklon: Monika Kravić i Fran Olujić dobili prvu zajedničku bebu!

Franu je ovo prvo, a Moniki treće dijete. Prva dva sina dobila je u bivšem braku s Marijem Mamićem.

Producentica i bivša voditeljica Monika Kravić i njezin suprug, odvjetnik Fran Olujić postali su roditelji njihovog prvog zajedničkog djeteta - sina, doznajemo iz pouzdanih izvora. Mjesto rođenja još uvijek se ne zna, ali roditelji i cijela njihova obitelj i prijatelji sigurno su van sebe od sreće.

Vijest da očekuje prinovu, Monika je otkrila u svibnju, kada je bila već četiri mjeseca trudna.

"Hvala na čestitkama. Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života", potvrdila je tada ekskluzivno za Gloria.hr.

image
Monika Kravić i Fran Olujić
PETAR JURICA

Čitajte i: Novi početak Monike Kravić! Razvod i teški gubitak dogodili su joj se u isto vrijeme, no sreća ju je čekala iza ugla

Samo nekoliko dana prije tog sretnog priznanja vjenčala se s Franom Olujićem u jednom zagrebačkom hotelu, nakon čega je uslijedilo slavlje. S obzirom na pandemiju koronavirusa, par je svadbeno slavlje održao u najužem krugu bliskih ljudi, svadbi su prisustvovali tek najbliži članovi obitelji i kumovi.

Za Gloriju je otkrila dirljive trenutke sa svadbe, ali i činjenicu da svoju sreću nije mogla podijeliti s majkom Mirom koja je preminula od duge i teške bolesti prije četiri i pol godine, točno u vrijeme kad se Monika razvodila od prvog supruga Marija Mamića.

Čitajte i: Monika Kravić trudna: ‘Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života‘

image
Monika Olujić je nakon vjenčanja buket ostavila na majčinom grobu.
PETAR JURICA

Njezin buket, koji je izradila arhitektica Boška Bahtijarević, bio je uistinu poseban - tri orhideje posvetila je majci, a dva plava cvijeta sinovima Josipu i Jakovu. Buket je nakon vjenčanja ostavila na majčinom grobu.

Na vjenčanju su bili Franovi roditelji Ivana i Željko Olujić (poznati odvjetnik), Monikin tata Ivan, njezina kuma Ana (najbolja prijateljica s kojom se druži od djetinjstva), Franov kum, dugogodišnji prijatelj Novica Petrač, te Monikini sinovi odjeveni u svjetlosiva odijela s bijelim košuljama i crnim leptir mašnama. A prvi ples mladenci su plesali na taktove Matiju Cveka i njegov hit ‘Visine’.

Što se tiče vjenčanice, Monika je za važan dan izabrala kreaciju britanske modne kuće Safiyaa, sandale Jimmy Choo te čipkaste rukavice do lakta, dok je Fran odabrao klasični crni smoking brenda Sartoria Chiari Danijela Šoštarića.

Linker
13. travanj 2024 10:48