PIXSELL
broje sitno

Peta beba samo što nije: Slaven Bilić s trudnom zaručnicom prošetao špicom

34-godišnja zaručnica Slavena Bilića, s kojom već ima dvije djevojčice izgledala je dotjerano i sretno u crnoj trudničkoj haljini, s hit torbicom obješenom oko ramena.

Vijest da bivši nogometni reprezentativac Slaven Bilić očekuje peto dijete u medijima je odjeknula nedavno, a danas su se u to mogli uvjeriti i prolaznici koji su se našli na osunčanoj zagrebačkoj špici.

49-godišnji Slaven centrom Zagreba prošetao je s 15 godina mlađom zaručnicom Ivanom Đeldum koja bi svaki čas trebala roditi.

Tamnokosa turistička menadžerica izgledala je veselo i dotjerano u pratnji Slavena koji je za druženje s voljenom trudnicom odjenuo mladenačku kombinaciju traperica, ispranih platnenih tenisica i crne majice s natpisom Diesel.

14.09.2018., Zagreb - Slaven Bilic i njegova zarucnica Ivana Djeldum posjetili prijatelje u kaficu Buldog u Bogovicevoj ulici i zaputili se prema Cvjetnom trgu. 
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
PIXSELL

34-godišnja Ivana, koja je u trudnoći dobila samo trbuh te uspjela sačuvati vitku liniju, blistala je u crnoj trudničkoj haljini s asimetričnim rubom i kratkim rukavima te niskim bijelim tenisicama.

Oči je od sunca zaštitila glamuroznim sunčanim naočalama s četvrtastim okvirima, a od modnih dodataka odabrala je male viseće naušnice, tanki lančić i hit detalj sa špice - crnu Gucci torbicu.

Net-a-Porter

Popularan Guccijev model Marmont Camera obožavaju poznate Hrvatice, ali i slavne dame diljem svijeta, poput Alessandra Ambrosio, Kendall Jenner i Jenne Dewan. Iz online dućana Net-a-Porter ovaj se hit model torbice može naručiti po cijeni od 850 eura.

Dobro raspoložen par u Bogovićevoj je ulici posjetio prijatelje u kafiću Buldog, a zatim nastavio šetnju prema Cvjetnom trgu.

Iz braka s prvom suprugom Adrijanom Slaven ima dvoje djece, 22-godišnjeg sina Lea i 15-godišnju kćer Alani, dok iz veze s Ivanom već ima dvije kćeri koje su nazvali Sofia i Nia.

Linker
19. travanj 2024 06:37