Super tata

Peto dijete s novom ljubavi: Glumac Brian Austin Green dobio je sina

Glumac i plesačica jedva su dočekali rođenje sina, njemu je to peto dijete, a Sharni prvo.

Brian Austin Green i Sharna Burgess dobili su sina. Glumačka zvijezda nekada poznate serije Beverly Hills, 90210 i profesionalna plesačica dobili su prvo zajedničko dijete i nazvali su ga - Zane Walker Green. Beba Tane rođen je u utorak 28. lipnja u 12:12 sati, kako je 48-godišnji glumac napisao na Instagramu.

Podijelio je slatku crno-bijelu fotografiju novorođenčeta zamotanog u dekicu kako drži tatin prst.

Burgess je podijelila istu fotografiju i iste informacije o malenom, ali je dopisala i: "Moje srce je sada zauvijek izvan mog tijela".

Green je sada tata petorice sinova - Journey River (5), Bodhi Ransom (8) i Noah Shannon (9) rođeni su u braku s Megan Fox, a 20-godišnjeg Kassiusa dobio je s Vanessom Marcil.

Nešto ranije prije rođenja najmlađeg sina, Brian je za People rekao da su njegova djeca "jako uzbuđena" zbog dolaska prinove u obitelj.

image

Sharna Burgess i Brian Austin Green

PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Plesačica i glumac otkrili su spol bebe, a Megan Fox je presretna zbog bivšeg supruga

"Provjeravaju kako je Sharna svaki dan, trljaju joj trbuh i razgovaraju s bebom. Odbrojavaju dane. Beba stiže u definitivno jako toplu kućnu atmosferu i obitelj i bit će okružen s mnogo ljubavi. Vrlo je uzbudljivo", kazao je Austin Green.

Burgess je otkrila kako se divi svom partneru na očinskim sposobnostima te da jedva čeka vidjeti kako će se povezati s njihovim sinom.

"Ovo je najlakša stvar koju sam ikad napravila, biti s Brianom, njegovom obitelji i njegovom djecom. Možda smo samo nekoliko godina zajedno, ali meni se to čini kao puno dulje. Bilo je vrlo lako uzeti ono što nam je svemir dao", kazala je Sharna Burgess.

Linker
19. travanj 2024 06:08