Cropix
bome, za pohvaliti se!

Peto dijete stiglo u poznatu splitsku obitelj: 'Stigla nam je Marija, uživamo!'

Pletikose su u lipnju slavile šesnaestu godišnjicu braka, a samo dva mjeseca u obitelj im je stigla još jedna djevojčica koja im je donijela veliku radost.

"Da, stigla nam je mala Marija. Sve je prošlo u najboljem redu. Presretni smo! Uživamo!", rekla nam je ponosna mama Angela (37).

Bivšem hrvatskom reprezentativacu, vratar Stipi Pletikosi (40) stiglo je njegovo peto dijete. Kako nisu htjeli unaprijed znati spol djeteta, vijest da im obitelj stiže još jedna curica bilo je najveće iznenađenje sinovima Franku (9), Manuelu (2,5), te kćerima Eli ( 5,5) i Ruži (4).
"I naši sinovi i kćerke bili su nam iznenađenje. I Stipe i ja smo presretni što nas opet čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu", rekla je Angela Pletikosa.

Nekadašnji Hajdukovac i jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca, kojega zadnjih godina gledamo kao televizijskog sportskog komentatora, posebno je sretan zbog novog očinstva jer je za njega uloga roditelja najvažnija u životu. Baš kao i Angeli koja je po zanimanju ekonomistica, a kad se 2003. udala za Stipu, potpuno se posvetila suprugu i djeci. Svoje prvo dijete, sina Franka, Stipe i Angela dobili su nakon sedam godina braka.

Saša Burić

Stipe Pletikosa od igračke karijere oprostio se na veliki način. Vrataru je zadnja utakmica karijere bila ona protiv Real Madrida, a oba gola njegovom Deportivu 2016. zabio je Cristiano Ronaldo.

Split, 070518.
Proslava blagdana Svetog Dujma zapocela je procesijom gradskim ulicama i nastavila se misom na Rivi.
Na fotografiji: Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom.
Foto : Jakov Prkic / Cropix
Cropix

"Želim imati veliku obitelj. Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas", izjavio je jednom prilikom Stipe. Djevojčica je najljepši dar za nedavnu šesnaestu godišnjicu braka koju su proslavili u lipnju.

Linker
24. travanj 2024 14:37