Veliko obiteljsko slavlje

Petra Ecclestone krstila mlađu kći Minnie: Ponosna mama pohvalila se detaljima s proslave

Premda dobro skriva lica svoje djece od javnosti, mlađa kći Bernija i Slavice Ecclestone ovoga puta nije odoljela podijeliti njihove fotografije na društvenim mrežama.

Mlađa kći šefa Formule 1 Bernija Ecclestonea i bivše riječke manekenke Slavice Ecclestone ovaj je tjedan u Londonu krstila 17-mjesečnu kći koju je dobila u vezi s biznismenom Samom Palmerom.

Londonski fotografi glamuroznu su obitelj uhvatili po izlasku iz restorana "C London" gdje je organiziran svečani ručak. Crkvena ceremonija održana je u baptističkoj crkvi St. Peter, a među uzvanicima su navodno bili i Bernie i Slavica, no, dakako, došli su odvojeno. Kako se vidi na snimci koju je ponosna Petra Ecclestone podijelila na Instagramu, atmosfera je bila fantastična.

Društvo je malenoj u jedan glas otpjevalo poznati hit grupe The Tempetations „My Girl”, a na meniju su bile delicije omiljene među bogatima: goveđi tataki, file crne govedine Angus i puding od ljepljivog toffeeja. Torta u Minnienu čast imala je tri kata i bila je ukrašena ogromnom ružičastom mašnom.

Za kćerino kršenje britanska nasljednica odabrala je bijelu haljinu od satena golih leđa, a mnogi su komentirali da s tamnosmeđom kosom izgleda mnogo bolje nego s plavom koja joj je sve donedavno bila zaštitni znak.

Zanosna je bila i njezina pet godina starija sestra Tamara koja je imala haljinu iste midi duljine, ali u boji koralja i s visokom ovratnikom. Tamarine kći Lavinija (7) i 11-mjesečna Serena nosile su slične bijele haljinice, kao i slavljenica.

Malena Minnie četvrto je Petrino dijete. Kći Laviniu (8) te blizance Jamesa i Andrewa (5) dobila je u braku s bivšim suprugom Jamesom Stuntom, od kojeg se rastala 2017. Naočitog 36- godišnjeg Sama, koji je od električara i bivšeg trgovca automobila napredovao do vlasnika menadžerske tvrtke s podružnicama u Londonu, Los Angelesu, New Yorku i Monacu, Petra je upoznala u trenutku kad se razvodila od problematičnog Stunta. Sam je, naime, kućni prijatelj Petrine sestre Tamare, koja joj je bila najveći oslonac tijekom bračnom brodoloma. Zajedničku kći Minnie Petra je na svijet donijela u ožujku prošle godine.

- Dobili smo prekrasnu curicu. Tek treba vidjeti svijet, a mi ćemo joj u tome pomoći - poručili su tada presretni roditelji na društvenim mrežama.

Linker
23. travanj 2024 01:40