BABLJE LJETO

Petra Kurtela: Zakašnjeli ljetni odmor s bebom

Zagrebačka glumica ljetne je mjesece provela na užarenom zagrebačkom asfaltu, iščekujući rođenje svog prvog djeteta. Maleni Relja na svijet je stigao potkraj kolovoza, pa su mama i njezin dječačić, nakon što su se već dobro uhodali, odlučili nekoliko sunčanih listopadnih dana provesti na obali.

O Petri Kurteli nedavno smo pisali kad nas je sve iznenadila, ali i oduševila svojim smislom za uređenje interijera. Glumica, dizajnerica, a od nedavno i mama, svestrana 34-godišnjakinja u očima javnosti djeluje kao jedna od onih žena koja “baš sve stigne”. No, sve svoje ambicije trenutno je stavila po strani i uživa uz svog najdražeg muškarca - sina Relju.

Nakon većinom kišnog rujna, sve nas je razveselilo nekoliko sunčanih dana, a oni su Petri poslužili kao idealna kulisa za odmor s malenim. Svježi morski zrak i šetnje uz more svakako će mu goditi, a i njegovo prvo ljeto, doduše, ono “bablje”, mlada će mama zauvijek pamtiti.

Svoju sreću i ponos glumica je podijelila i na svom Instagram profilu, a njezini prijatelji i pratitelji za novopečeni tim imaju samo riječi hvale.

Otkrili smo maminu kosu

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Nek' smo i mi na ljetovanju 2.10. #rovinj #lonehotel #bugaboocameleonkite #malestvarishop

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

#lonehotel #vacation #croatia #adriaticsea #rovinj

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Linker
23. travanj 2024 04:33