AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
stigla beba

Petra Nemcova u 41. godini uz mnoštvo problema rodila prvo dijete

Šest tjedana prije termina u 41. godini života rodila je slavna češka manekenka Petra Nemcova. No, nije sve išlo glatko - rodila je neočekivano ranije, a trudove dobila usred divljine gdje je sa suprugom Benjaminom Larretcheom bila na odmoru.

"Dječak je! Neizmjerna količina veselja i zahvalnosti je u nama. Napokon smo našeg anđela donijeli u naše gnijezdo. Odabrao je na svijet doći u 34. tjednu trudnoće, usred noći, u pomalo zabačenom kraju u prirodi. Dok smo jurili prema najbližoj bolnici zamalo sam rodila u automobilu. No sada je to iza nas i osjećamo samo bezuvjetnu ljubav i blaženstvo", napisala je na Instagramu Petra Nemcova pokraj fotografije na kojoj u svojoj ruci drži djetetovu nožicu.

Na objavu se odlučila gotovo dva tjedna nakon što je 15. studenog prerano rodila, budući da su ona i dijete morali duže ostati u bolnici zbog poteškoća s njegovim zdravljem.

Bilo je to vrlo teško razdoblje, promijenili smo dvije bolnice, svi smo se molili da se dijete oporavi i željeli mu da što prije ojača. Puno nam je dobrih anđela pomoglo na tom putu i svima smo zahvalni", napisala je nadalje Nemcova.

"Suprug i ja do sada s vama nismo odmah podijelili vijest jer nismo željeli da brinete prije nego što naše dijete bude izvan bilo kakve opasnosti po zdravlje. Ovo nas je iskustvo uvjerilo u snagu transformacije svih stvari u ljubav kad su nam um, srce, tijelo i duša u ravnoteži. Sada je naš dječak s nama, miran, zaštićen, siguran. Hvala ti Bože i svemiru na blagoslovu, ovom čudu života u božansko vrijeme", napisala je Nemcova koja je vijest o trudnoći s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila u kolovozu.

Linker
25. travanj 2024 04:22