instagram
Promjena na svim područjima

Petra Nižetić donijela veliku odluku: 'Sad sam sigurna da je to jedini ispravni put'

Kod Petre Nižetić Mastelić sve je sjelo na svoje mjesto: zbog ljubavi se najprije preselila 'preko bare', u prosincu 2016. par je izgovorio sudbonosno 'da', a onda je prije par mjeseci objavio radosnu vijest da u njihovu obitelj stiže prinova. Za dolazak djeteta pripremaju se u SAD-u, a bivša voditeljica i modna blogerica se pred sam kraj trudnoće odlučila na velike promjene u životu.

'U posljednje vrijeme sam pogledala nekoliko dokumentaraca na temu eksploatacije majke prirode i djece u korist tekstilne industrije i brze mode koji ne samo da su mi zauvijek promijenili svijest o kupovini odjeće, nego su mi zgadili konzumerizam i bespotrebno nagomilavanje odjeće za sva vremena. Iako sam oduvijek ljubitelj vintage i second hand koncepta odijevanja, sad sam još više sigurna da je to jedini ispravni put. To ne znači da više nikad neću kupiti novi komad robe (kao što ne mogu garantirati da neću nikad više upotrijebiti plastičnu vrećicu ili slamku), ali debelo promišljam što kupujem i mogu li nabaviti nešto slično polovno (kao što se znam vratiti doma jer sam zaboravila uzeti platnenu torbu za spizu)' - podijelila je svoje razmišljanje na Instagramu Petra Nižetić Mastelić (37) koja je zbog ljubavi hrvatsku adresu zamijenila onom američkom.

instagram

Petra i njezin godinu dana mlađi suprug Frano Mastelić (36), bivši košarkaš rodom iz Sinja s kojim zadnje tri godine živi u San Franciscu uskoro će postati roditelji sina.

'Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone rekla je jednom prilikom za Gloriju.

Instagram

Matej Pašalić/Privatna arhiva

Sin im treba stići krajem svibnja, a zbog proširenja obitelji, budući roditelji mogli bi se uskoro za stalno vratiti u Hrvatsku. Kako nam je Petra otkrila u intervjuu, oboje žele da im djeca odrastaju u Dalmaciji.

Za Uskrs su u Kaliforniji napravili baby shower i pozvali prijatelje da proslave skorašnji dolazak nasljednika. Petra je u 35. tjednu trudnoće, a svestrana Splićanka jedva čeka da ga upozna.

Linker
11. travanj 2024 19:20