Instagram
U dalekoj Americi

Petra Nižetić se pohvalila: 'Ovaj čovjek me tjera da se smijem dok me sve ne zaboli'

Voditeljica, modna blogerica i producentica Petra Nižetić, koja već gotovo godinu dana živi u San Franciscu gdje se udala za izabranika svog srca Franu Mastelića, porijeklom Sinjanina koji ima diplomu višeg američkog sveučilišta iz biznis menadžmenta, ne krije kako joj izgledaju dani sa suprugom

Sredinom listopada prošle godine, voditeljica, modna blogerica i producentica Petra Nižetić napustila je svoj Split i Hrvatsku i preselila u San Francisco. Na tako se radikalnu promjenu života odlučila zbog ljubavi - ondje je, naime, živio njezin dečko Frano Mastelić kojeg je ljeto ranije upoznala na Visu.

Kod ovog je para sve išlo 'po kratkom postupku' - najprije ljeto velike ljubavi, pa Petrin kraći boravak u Americi, povratak i ljubovanje na daljinu, njezino planiranje života preko bare... potom je napravila oproštajni tulum u Splitu i otišla.

Samo mjesec i pol dana kasnije cijelom je Hrvatskom odjeknula vijest da se sretni par oženio, a oni nisu krili sreću na društvenim mrežama. Baš tako niti danas, još malo pa godinu dana otkako je preselila svom dragom, Petra ne krije da je to bila jedna od sretnijih odluka u njezinu životu. Na svom je Instagramu, naime, objavila fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni i nasmijani, a pokraj nje je lijepim riječima mužiću čestitala rođendan: 'Sretan rođendan čovjeku koji me tjera da se smijem dok me sve ne zaboli'.

• come on baby ligt my fire ? • #portland #sunset #oregon #honeymoon

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

Linker
18. travanj 2024 17:50