Petra Ecclestone stigla je na večeru u kombinezonu posutom šljokicama
 SPW / SplashNews.com
MUČAN KRAJ BRAKA

Petri Ecclestone osmijeh ne dolazi na lice; ni sestra Tamara je ne može utješiti

Tamara Ecclestone trudi se biti najveća podrška svojoj sestri Petri u najtežim životnim trenucima, no njoj kao da još uvijek nije čak ni do osmijeha. S uskoro i službeno bivšim suprugom Jamesom Stuntom krov ne dijeli već dva mjeseca.

Prije nešto više od dva mjeseca svijetom je poput eksplozije odjeknula vijest da se Petra Ecclestone razvodi od nasilnog i nepouzdanog Jamesa Stunta, bogatog 35-godišnjeg poslovnog čovjeka koji joj je navodno prijetio da će joj 'raznijeti glavu'. Prijavila ga je policiji, a potom predala i papire za razvod. Uslijedili su susreti na sudu, pa čak i okršaj Jamesa i Petrinog oca, vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, prema kojemu je zet u jednom trenutku uperio pištolj složen od ruke.

Parnica je to teška ne milijune, već milijarde eura. Običnom smrtniku potpuno nepojmljivo, ali bit će tu još povuci-potegni, kako bismo rekli, 'za svaku kunu'. U međuvremenu, Petra se trudi vratiti normalnom životu, vratiti osmijeh na lice, a u tome joj pomaže sestra Tamara, s kojom je vrlo bliska. Ovih dana viđene su s djecom po Los Angelesu, gdje je Tamara k sestri doputovala iz Londona. Tamara se jučer vraćala kući, a po zračnoj su luci sestre djecu vodile u piđamama.

Nasljednica Formule 1 za Stunta se udala prije šest godina u raskošnom talijanskom dvorcu Odescalchi. Par je u braku dobio troje djece, danas četverogodišnju Laviniju te dvogodišnje blizance, sinove Jamesa Jr i Andrewa.

Linker
19. travanj 2024 22:08