Getty Images
odluka koja mnoge danas grozi

Pink se suočila: 'Vide mi se bore i nos mi je sve veći, ali staromodna sam i neću na nikakve zahvate'

Glazbenica će uskoro navršiti 40 godina i tom je prilikom sama sebi napisala pismo u kojem se 'zaklinje' da će dostojanstveno ostariti.

Pink je poznata po svojim drugačijim životnim principima, a nije popustila ni pod pritiskom Hollywooda. Iako se mnoge njezine kolegice ne libe podvrgnuti zahvatima koji će im zadržati mladost i ljepotu, Pink nije jedna od njih. Izjavila je da jedva čeka ostariti na staromodni način i da nikad neće krenuti utabanom stazom plastičnih operacija.

Na Twitteru je napisala pismo samoj sebi uoči 40. rođendana. Želi da je njezina kći Willow i sin Jameson gledaju kako stari dostojanstveno. Želi im biti primjer. 'Draga ja, stariš. Vidim bore, posebno kad se smiješ. Nos ti je sve veći... Izgledaš i osjećaš se čudno dok se navikavaš na novu realnost', napisala je glazbenica sama sebi između ostalog i podsjetila se da su joj bore izraženije kada se smije, no prekorila je samu sebe jer je nekad bila pušačica.

'Nekada razmišljaš o mijenjanju svog izgleda, a onda gledaš neku emisiju i želiš vidjeti kako se osoba osjeća, no lice im se ne miče... Ne mogu prijeći preko toga, jednostavno ne mogu. Želim da moja djeca znaju kako izgledam kada sam ljuta', dodala je Pink i izrazila sreću što nikada nije ovisila o svom izgledu. 'Sretna sam jer nikada zaista nisam ovisila o svom izgledu. Moj talent i individualnost puno su važniji od lica', zaključila je pjevačica.

Obožavatelji su je odmah podržali u odluci, zamolili da se nikada ne podvrgne plastičnoj kirurgiji i poručili joj da je savršena.

Linker
19. travanj 2024 12:26