Profimedia, Xposurephotos
Trbuščić je već velik

Pippa Middletom u osmom mjesecu trudnoće senzacionalna u crvenom bikiniju

Da njezina trudnoća protječe u najboljem redu te da je sretna u braku, govore najnovije fotografije popularne 'kraljevske sestrice' Pippe Middleton snimljene na odmoru u Toskani

Prošlo je više od godinu dana otkako je Pippa Middleton stala pred oltar i na vječnu se ljubav zaklela bivšem vozaču trkaćih automobila i danas bogatom menadžeru Jamesu Matthewsu. U lipnju je sestra Vojvotkinje o Cambridgea svijetu objavila i vijest da sa suprugom čeka njihovo prvo dijete.

'Sretna sam što je ovih prvih 12 tjedana trudnoće kod mene prošlo bez jutarnjih mučnina. To znači da sam sve radila kao i prije trudnoće, najnormalnije. No, bez obzira na to, shvatila sam da moram malo prikočiti s poslom, usporiti, kao i prilagoditi svoj režim vježbanja', rekla je Pippa uz objavu sretne vijesti.

Sada je već duboko u trećem tromjesečju i ako je za suditi prema fotografijama snimljenim tijekom ljetovanja popularnog britanskog para u talijanskoj Toskani, Pippi gode i trudnoća i brak.

U crvenom je bikiniju mnoge ugodno iznenadila - izgledala je prekrasno i zdravo, te je sjajila onim pravim trudničkim sjajem kojim sjaje samo buduće majke.

Pokraj njihovih fotografija s ljetovanja, objavljenim na Instagramu, njihovi su pratitelji u polušali ipak malčice zamjerili Jamesu što svojoj ženici, kojoj je sada trbuščić već poprilično narastao, ne pomaže oko razmazivanja kreme za sunčanje po tijelu, umjesto da tipka po mobitelu ili čita novine...

BGUK_1287434 - london, UNITED KINGDOM  - Pippa Middleton and James Mathews seen arriving at Wimbledon Tennis Tournament in London.

Pictured: Pippa Middleton, James Matthews

BACKGRID UK 13 JULY 2018, Image: 377725739, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
20. travanj 2024 05:17