Veliki korak

Pjevač koji je lomio srca širom planete, odabranicu srca svoga napokon je predstavio - mami

Prošla je godina otkako se šuškalo da se par zaljubio na setu snimanja zajedničkog filma, a sada su odlučili otići korak dalje.

Britanski pjevač i bivši član nekad popularnog benda One Direction, Harry Styles (27) ne skriva svoju vezu s deset godina starijom glumicom i redateljicom Oliviom Wilde (37), a zbog razlike u godinama često su na meti kritika. Bilo kako bilo, ovaj par ne mari za zle komentare jer Harry ovu vezu shvaća ozbiljnije nego ijednu prije, a nedavno je jednim potezom dao naslutiti kako bi se uskoro mogla čuti i svadbena zvona.

Iako se u početku pričalo kako je cijela veza tek medijski trik za promociju njihova filma "Don't Worry Darling“, sada kada su se reakcije smirile i kada je par pokazao da se ipak nešto više od samog pretvaranja događa između njih, glazbenik je odlučio kako je pravi trenutak da svoju odabranicu upozna s majkom Anne.

Čitajte i: Ženskaroš u suknji: Životna priča ultimativne modne ikone i slamatelja ženskih srca

Obožavatelji su dali naslutiti da Harry možda planira zaručiti svoju djevojku sljedeće godine, iako nitko od njih nije ništa potvrdio, niti je dao konkretniji razlog za vjerovanje u to.

Olivia je već prethodno bila udana za talijansko-američkog redatelja Taoa Ruspolija (46) između 2003. i 2011., a nakon njihovog razvoda glumica je započela vezu s glumcem Jasonom Sudeikisom (46) s kojim ima dvoje djece, sedmogodišnjeg sina Otisa i petogodišnju kćer Daisy.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis s djecom.

FOTOGRAFIJE: PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stvari su ozbiljne: Olivia Wilde iz obiteljskog doma preselila stvari u kuću Harryja Stylesa

Kada je njihovoj vezi došao kraj, Olivia se zaljubila u mlađahnog pjevača, koji se jako dobro slaže s njezinom djecom.

Harry je i prije bio povezan s nekim starijim damama poput Erin Foster i Tess Ward, a njegove najpoznatije veze bile su one s glazbenicom Taylor Swift (32) i manekenkom Kendall Jenner (26). Iako rijetko govori o svome ljubavnom životu, pjevač se ne skriva pred javnosti pokazati svoju sreću u trenutnoj vezi.

Olivia je ranije za Vogue progovorila o ljubavi s glazbenikom i potvrdila njihovu romansu, a sada ostaju samo nagađanja hoće li Harry kleknuti pred svoju odabranicu.

Linker
25. travanj 2024 08:23