screen shot/You Tube
Kakva godina!

Pjevačica je izvan sebe od sreće: Ravnodušni na vijest ostali su samo sinovi

Pjevačica Alicia Keys dobila je gažu koju će pamtiti cijelog života - vodit će 61. Grammy Awards, 10. veljače u Los Angelesu

'Jako sam uzbuđena', vrisnula je Alicia Keys (37) kada su joj javili da joj nude ulogu domaćice na prestižnoj dodijeli nagrada Grammy u glazbenoj industriji, a koliko je izvan sebe od sreće može se vidjeti u filmiću s YouTube kanala.

U njemu objavljuje vijest mami, suprugu Swizz Beatzu kojeg budi iz sna i svojim sinovima Egyptu Daoudu (8) i Genesisu Aliju (4).

'A što je to Grammy?', pita je sin nakon što mu ona priopćava radosnu vijest. Pjevačica je osvojila 15 Grammyja u svojoj karijeri, a čak pet je osvojila s debitantskim albumom.

screen shot/YouTube

screen shot/You Tube

'Znam kakav je osjećaj biti na pozornici i znam kakav je osjećaj kad napokon dobiješ priznanje za trud. Jako sam zahvalna što mi se ovo događa. Ovo je savršena prilika da dijelim pozornicu s talentiranim mladim ženama koje su nominirane, jer im želim dati dobru vibru.', dodala je presretna glazbenica.

Američka glazbenica pokrenula je i novi trend. Kaže da je dovoljno samopouzdana da pred brojne kamere izađe bez trunke pudera, a već godinu dana nije viđena našminkana i time se više ne opterećuje.

Linker
19. travanj 2024 14:57