Fergie i Josh Duhamel sa sinom u lipnju 2017., kada su još u tajnosti držali informaciju da su se razveli
 Profimedia, Bauer Griffin
Bol je još jaka

Pjevačica nakon razvoda: 'Imam dobrih i loših dana, najteže mi je što sam željela drugo dijete'

Nikada nije krila koliku bol sa sobom nosi razvod, no u najnovijem je intervjuu ispričala i da je suprugu predlagala da imaju drugo dijete, no dobila je odgovor koji je i danas boli.

Pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel u braku su bili osam godina, a njihova će poveznica zauvijek ostati njihov sinčić Axl kojemu su četiri godine. Par se razišao u rujnu, a u javnost nisu iznosili razloge. No, Fergie je ovih dana dala intervju za britanski The Sun i otkrila da su prije prekida planirali još jedno dijete. 'Razgovarali smo u stilu: 'U redu, hoćemo li poraditi na drugom djetetu, ili da započnem rad na novom albumu?' Znala sam da ne želim i jedno i drugo raditi u isto vrijeme, bilo bi to ipak previše. Dijete je nešto na što se treba usredotočiti i iznad toga ne smije stajati veći pritisak', rekla je Fergie. Kako tvrdi, Josh je bio taj koji je rekao neka se radije posveti karijeri, iako se u danima nakon razvoda govorilo da je ona ta koja je mislila samo na karijeru, a ne on.

'Josh je zapravo bio taj koji je rekao: 'Znaš što, trebala bi se vratiti u studio i poraditi na glazbi', rekla je pjevačica i naglasila da joj je i dalje jako teško govoriti o toj vezi, kao i da ima 'dobrih i loših dana'. 'Još sam emocionalna oko toga, čovjek sam, nisam robot', rekla je i dodala da se oboje svim silama trude biti dobri roditelji. 'Trudimo se kako najbolje znamo da Axl osjeti da ga volimo i da smo mi njegovi roditelji', otkrila je Fergie.

Fergie and Josh Duhamel are seen 

 June 25, 2017
Job: 170625BG0041 Los Angeles, CA, Image: 339176676, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin
Fergie i Josh Duhamel sa sinom u lipnju 2017., kada su još u tajnosti držali informaciju da su se razveli

Linker
20. travanj 2024 09:47