Instagram
posljedice ostaju

Pjevačica o teškom odrastanju: 'Pila sam votku iz Sprite bočice u devet ujutro'

Slavna pjevačica je u suzama svojim fanovima usred koncerta ispričala kako se borila s alkoholizmom i koliko je nisko bila pala.

Pjevačica Demi Lovato šest je godina trijezna. Priznala je to na koncertu u Barclays Centru u New Yorku na jednom od svojih koncerata u sklopu svoje svjetske turneje 'Tell Me You Love Me'. Danas ima 26 godina, što znači da je pijanstvo obilježilo njezine tinejdžerske godine, jer je pila godinama, dvaput bila na rehabilitaciji zbog alkohola i drugih supstanci te zbog bulimije. Njezina je majka kasnije govorila da je bilo znakova koje je trebala prepoznati i reagirati, ali nije.

Da su na njezinu srce ostale rane, govori činjenica da se Demi rasplakala na koncertu, pred mnogobrojnom publikom želeći im povjeriti da slavi šest trijeznih godina.

'Jučer, prije šest godina, pila sam votku iz Sprite bočice u devet ujutro i povraćala po automobilu. Samo se sjećam da sam u jednom trenutku pomislila kako to više nije simpatično. Da to više nije nimalo zabavno. Da sam ista kao i moj otac. Pogledala sam na cijeli svoj život i rekla si: 'Nešto se mora promijeniti. Moram se otrijezniti zauvijek'. I jesam'.

DJ Khaled koji je s njom na turneji javno joj se obratio riječima: 'Pružila si mi nadu i snagu i ponos, utjecala na sve što ja jesam, s dobrim, lošim, smiješnim i čudnim stranama... Ti si 100 posto svoja i to je takva rijetkost u ovome svijetu i ovoj industriji. Jako sam, jako jako ponosan na tebe i počašćen što te poznajem.'

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Demi Lovato exits Fred Segal this afternoon after stopping by to do some light Christmas Shopping as the holiday approaches.  Demi looked cute in oversized cardigan with skinny jeans and heels.

Pictured: Demi Lovato

BACKGRID USA 20 DECEMBER 2017, Image: 358348465, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
24. travanj 2024 01:04