Josh Duhamel, Fergie
 Profimedia, INSTAR Images
Višemjesečna muka

Pjevačica priznala: 'Postalo je bizarno pretvarati se da sam još s njim'

Tek su prije tjedan dana objavili da su se razišli nakon 13 godina braka, a zapravo zajedno ne žive još od početka godine. Za pjevačicu je to značilo izvrtanje istine u brojnim intervjuima

'S velikom ljubavlju i uzajamnim poštovanjem, odlučili smo se razići još ranije ove godine. Kako bismo sami sebi, ali i našoj obitelji, dali vremena za prilagodbu, pokušali smo neko vrijeme držati vijest u tajnosti. Mi jesmo, i uvijek ćemo biti zajednica koja se međusobno podupire, pisalo je u zajedničkoj izjavi pjeviče Fergie i njezinog bivšeg supruga Josha Duhamela koja je svijet obišla prije nekoliko dana.

'Iskreno, bilo je sve bizarnije pretvarati se u javnosti da smo još oženjeni par, odgovarati na sva ta romantična pitanja. Zamislite kako mi je bilo smijati se dok odgovaram na pitanja o našem prvom susretu...', rekla je za People. Kako kaže, nikada nije pravi trenutak za objavu, ali sada je ipak bolji trenutak nego na početku. 'Mi smo se malo posložili, a i dijete smo htjeli poštednjeti, naviknuti se svi na novu sitaciju. Naš sin, četverogodišnji Axl, krenuo je u vrtić, i to nam je pomoglo. Prije jesenskog početka vrtićke godine išli smo s njim tamo, promatrali ga kako se ponaša u skupini djece koju poznaje. Sve je dobro', rekla je Fergie.

Objava se poklopila s promocijom njezinog novog albuma, no umjesto da se svijet koncentrira na njezin 'Double Dutchess', naslovima (i naslovnicama) dominiraju napisi o njezinom privatnom životu. Mogla je to i očekivati, no sasvim je moguće da je računala na to da će joj i ovakav publicitet pomoći i u poslovnom smislu.

Linker
18. travanj 2024 23:38