Profimedia, FIA
Potpuno se otvorila

Pjevačica šokirala priznanjem o ovisnosti: 'Preplašim se kad se sjetim, bila sam okružena žoharima'

U svojoj novoj biografiji 'Everyone Loves You When You Are Dead' koja izlazi 5. svibnja, američka pjevačica Lady Gaga (33) progovorila je o svojoj ovisničkoj prošlosti prije nego je postala slavna.

Pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta, otkrila je da je eksperimentirala s teškim drogama u umjetničke svrhe jer je bila inspirirana glazbenim legendama Davidom Bowiejem i Mickom Jaggerom.

"Ponekad se preplašim kad se sjetim kako sam ležala u svom stanu u New Yorku okružena žoharima i ostalim bubama te lajnama kokaina", priznala je pjevačica.

Iako je danas ostvarena glazbenica, njezini počeci nisu bili bajni. "Bila sam bez interesa za išta drugo osim glazbe i droge. Najbolje stihove napisala sam dok sam bila ušlagirana. Od droge sam kreativna", rekla je Gaga jednom prilikom.

Bez obzira na ovisnost o drogama, Gaga je ipak priznala da nije imala loše djetinjstvo. "Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio vlastite potrage za umjetničkim putovanjem da budem kao Andy Warhol, Bowie i Mick", objasnila je.

, London, England - 20180926 - Lady Gaga and Christian Carino on a Night Out

-PICTURED: Lady Gaga and Christian Carino
-, Image: 388575551, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Iako se mjesecima nagađalo da je Gaga prekinula sa svojim zaručnikom i menadžerom Christianom Carinom (50) zbog glumca Bradleyja Coopera (44) s kojim je snimila film 'The Star Is Born', jedan izvor nedavno je otkrio da je razlog bio ljubomora. Naime, Carino je uvijek htio znati gdje je Gaga, s kim i što radi pa je pjevačica odlučila kako ne misli ugroziti svoju karijeru zbog muškarca.

Linker
24. travanj 2024 19:59