Marijana Batinić / Privatne fotografije
Zadnji tjedni trudnoće

Plišani 'overdose': Marijana Batinić u pripremama za dolazak bebe ima najslađeg pomagača

Poznatu voditeljicu još malo dijeli od rođenja druge kćeri pa se sva posvetila uređenju njezine sobe. Kako je otkrila, manijakalno čisti kuću i imala potrebu nabaviti baš sve što joj padne pod ruku.

Jedna od mnogima omiljenih voditeljica Marijana Batinić u slatkom je iščekivanju drugog djeteta - djevojčice koja bi trebala uskoro stići na svijet. Kao i svaka majka, Marijana je uzbuđena zbog prinove te posljednje mjesece prije dolaska kćerkice iskorištava za uređenje njezine spavaće sobe.

Krevetić je već sastavljen, baš kao i ormar, a Marijana se na Instagramu pohvalila i najnovijim šopingom. "Nisam mogla odolit, nisu skupi", rekla je voditeljica u videu na Instagram storyju dok je imala pune ruke simpatičnih "plišanaca" u obliku mjeseca, zvijezde, oblaka i pijetla.

Svoj ulov također je objavila i na feedu opisavši fotku s "plišani overdose" i postavila pitanje drugim majkama: "Jeste li i vi u zadnjim tjednima trudnoće manijakalno čistile kuću i imale potrebu nabaviti SVE što vam je pred očima?".

Dok su neke od njih uživale do samog poroda, ne opterećujući se stvarima, druge su priznale da su u "istom sosu" kao i Marijana.

Najslađa pomagačica

Biti majka nije lako, zato je važno pored sebe imati nekoga na koga se možete osloniti. Marijanina desna ruka je njezina kći Ena koja joj pomaže u uređivanju sobe za svoju sestricu. Koliko god bila od pomoći, Marijana je nedavno otkrila da je Ena čak i malo u strahu zbog dolaska malene.

"Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj", našalila se Marijana.

Prije nekoliko dana dala je naslutiti i kako će se zvati druga kći. Ako je suditi prema fotografiji na Instagramu, mogla bi imati 'cvjetno ime' poput Violete, Roze, Olive ili pak Cvite.

Čitajte i:

Voditeljica otkrila čuvanu tajnu? Odabrano je ime za prinovu, možete li pogoditi koje?

Zgodna trudnica pozirala u kupaćem kostimu i otkrila svoje raspoloženje: 'Samo što ne grizem'

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Nataša Janjić pohvalila se razuzdanim noćnim životom, a na to je reagirala i Marijana Batinić

Napokon je sve po njenom: Poznato TV lice zadovoljno se gleda u zrcalo, a oprašta se od štikli

Linker
25. travanj 2024 19:46