Đir s Lile

Pljušte komplimenti na račun splitske pjevačice: Obožavatelji joj predviđaju i novu karijeru!

Lidija Bačić na jedan je dan postala turistički vodič, a u videu koji je snimila u rodnom gradu, svojoj je publici otkrila i neke zanimljivosti iz djetinjstva.

Godina za nama najviše je u kut stjerala glazbenu industriju te su se mnogi domaći izvođači u međuvremenu okrenuli novim interesima i hobijima. Nedostatak nastupa problem je i do lani jedne od najzaposlenijih domaćih pjevačica, 35-godišnje Lidije Bačić koja se odlično dosjetila kako najbolje iskoristiti višak slobodnog vremena - a usput nam je i pokazala da pjevanje nije jedini njezin talent. Popularna Lile snimila je, naime, kratki video o rodnom Splitu u kojem se osobno našla u ulozi turističkog vodiča.

Video zapis simboličnog naziva "Zima u Splitu” na njezinom je Instagramu u manje od 24 sata prikupio preko 20 tisuća lajkova, a komplimenti na njezin račun pristižu sa svih strana svijeta.

"Mogla bih napraviti odličnu karijeru kao turistički vodič”, pao je prijedlog. "Hvala Lidija u ime svih nas koji nismo nikada bili u Splitu”, "Divan video i divan grad”, "Koliko korisnih informacija, sada znam što sve treba vidjeti", nizali su se komplimenti na račun najlipšeg grada na svitu, ali i Lidije. Pratitelji naše pjevačice istaknuli su kako ih je ugodno iznenadila i otkrivanjem nekih zanimljivosti iz svog djetinjstva i mladosti.

Elegantno izdanje

Tako je u videu ispričala da je odrasla u splitskom Getu, da se kao dijete igrala po Peristilu, a kao tinejdžerica kupala na Bačvicama. Nabrojala je dosta sličnih detalja iz svog života koje inače rijetko iznosi s obzirom na to da je vrlo škrta kad je u pitanju njezin privatni život.

Mnogi su primijetili da je Lile za ovu prigodu kompletno promijenila i styling - što je također naišlo na odobrenje. Iako odjećom rado ističe njezine atribute, ovoga je puta napravila iznimku te je po Splitu prošetala u elegantnom kaputiću s pepita uzorkom koji je upotpunila istim takvim hlačama i crnim pojasom. Za splitsku pjevačicu 2021. započela je obećavajuće. Pred kraj prošle godine izišao joj je dvostruki album "Revolucija” čijih je 17 pjesama dobro primljeno kod njezine publike.

"To je definitivno moj najbolji potez u karijeri", izjavila je svojedobno Lile. Neki bi rekli da je to i ovaj simpatični video.

Linker
25. travanj 2024 08:43