Jelena s velikim osmijehom na licu
 Getty Images
TEŠKI DANI SU DALEKO IZA NJIH

Pobjeda, pa privatna sreća: Jelena i Novak imaju razlog za slavlje koji je velik kao kuća

Supruga najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića presretna je zbog njegove pobjede protiv Rusa Karena Khachanova i plasiranja u četvrtfinale Wimbledona.

Supruga najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića presretna je zbog njegove pobjede protiv Rusa Karena Khachanova i plasiranja u četvrtfinale Wimbledona.

Tenisač Novak Đoković koji podržava Hrvatsku u polufinalu s Engleskom i sam grabi prema polufinalu jednog od najprestižnijih teniskih turnira u svijetu. U srijedu u 14 sati ima četvrtfinalni meč s japanskim tenisačem Keijem Nishikorijem z Wimbledonu. Novakova najvatrenija navijačica opet je 32-godišnja Jelena koja plijenila je pažnju tijekom meča s Khachanovim, a podršku suprugu iskazala je i na Instagram profilu nakon pobjede. 'Osjećam se blesavo, sretno i ponosno u isto vrijeme! Bravo ljubavi', napisala je Jelena Đoković na fotografiji na kojoj pleše od sreće.



LONDON, ENGLAND - JULY 09:  Jelena Dokovic (C), wife of Novak Djokovic of Serbia, celebrates her husband's victory in the Men's Singles fourth round on day seven of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 9, 2018 in London, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images
Jelena Djoković navija

LONDON, ENGLAND - JULY 09:  Jelena Dokovic, wife of Novak Djokovic of Serbia, celebrates her husband's victory in the Men's Singles fourth round on day seven of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 9, 2018 in London, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images
Jelena s velikim osmijehom na licu

Osim što su slavili još jednu pobjednu u nizu i nadali se novima, teniski as i njegova supruga jučer su obilježili i četvrtu godišnjicu braka.

- Danas je 4. godišnjica našeg braka. Imam mnogo ljubavi za svoju srodnu dušu. Hvala ti što dijeliš ovo životno putovanje samnom i našom djecom - napisao je Novak Đoković na svojem Instagram profilu gdje joj je nedavno i čestitao rođendan vrlo romantičnim riječima.

'Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što je, sve ono što će biti i želi biti. Divna majka, žena, prijatelj, poduzetnik, filantrop, učitelj, lider… toliko mnogo uloga, a uvijek u svemu je ljubav. Ponosan i zahvalan što si sa mnom. Da se svake godine podmlađujemo i rastemo u isto vrijeme. Volim te! – napisao je zaljubljeni Nole. Čini se da su teški dani napokon iza njih.

Facebook


Instagram
jelena slavi

Linker
26. travanj 2024 01:12