‘MOGLO JE BITI PUNO GORE‘

Podmetnut požar u vili vrijednoj 15 milijuna kuna čija je vlasnica navodno Beyonce: Interveniralo dvadesetak vatrogasaca

Jučer u večernjim satima zaprimljena je dojava o požaru u New Orleansu, a šuška se da je riječ o kući u vlasništvu glazbenog para Beyonce i Jay-Zja.

Iako nije otkriveno puno detalja, glasnogovornik policije rekao je da je požar započeo u kuhinji, točnije u pećnici u kojoj su pronađene knjige, a unutar vile je nađen i benzin. Vijest je "na noge" digla svjetske medije jer se pokazalo da je vlasnik nekretnine povezan s tvrtkom čija je osnivačica Beyonce.

image
Šuška se da je riječ o kući u vlasništvu glazbenog para Beyonce i Jay-Zja.
RAVEN VARONA/PARKWOOD/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK

U priopćenju se spomninje da je požar podmetnut, što je dodatno uzdrmalo javnost i pokrenulo glasine i nagađanja.

Čitajte i: Beyonceina mama stala u njezinu obranu: ‘Moja kći nije anksiozna, samo je ludo zaljubljena!‘

Susjedi su izjavili kako se sumnja da je netko provalio u dom neposredno prije požara te da u kući nisu primijetili nikakve aktivnosti već više od dvije godine. Više od dva sata trebalo je oko dvadeset dva vatrogasca da ugase požar.

image
Beyonce je vilu koja je prvotno bila crkva, a zatim baletna škola, kupila 2015. godine.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Luksuzna vila vrijednosti oko 15 milijuna kuna srećom nije uništena jer su vatrogasci stigli svega nekoliko minuta nakon dojave.

"Moglo je biti puno gore. Riječ je o povijesnoj građi", rekao je glasnogovornik vatrogasne službe.

Inače, Beyonce je vilu koja je prvotno bila crkva, a zatim baletna škola, kupila 2015. godine putem svoje menadžerske tvrtke Parkwood Entertainment.

Linker
19. travanj 2024 07:56