Javne pohvale

Pogledajte ih! Josipa Lisac oduševljena svojim slavnim oponašateljima, nije štedjela komplimente

Glazbenica je dobila snimke nastale iza kulisa popularne emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ te je javno pohvalila dvojicu kandidata koji su je oponašali u skečevima.

Jedna od rijetkih domaćih glazbenih diva Josipa Lisac još je jednom pokazala svoju veličinu, naime pjevačica je na Instagramu podijelila dvije snimke koje su nastale iza kamera popularne emisije "Tvoje lice zvuči poznato". Na snimkama su dvojica natjecatelja odjeveni upravo u nju, a svojim su interpretacijama oponašali prepoznatljiv govor pjevačice.

Damir Kedžo je, sišavši s pozornice, odlgumio odgovor na pitanje snimatelja - što jede za doručak. U maniri Josipe Lisac, Kedžo je smislio cijeli igrokaz. "Za doručak. Prva stvar, ja ne jedem doručak. Kad se ustanem, negdje oko podne... Jedan put sam bila u hotelu i došli su mi i rekli - oprostite doručak je od sedam! Ja kažem - ali zašto? To se pojede jedna jabuka, jedna voćka, da te drži u fokusu. Prežderavanje mesom nije dobro za performera", fenomenalno se uživio u ulogu Damir.

Josipi ne samo da to nije smetalo, nego je oduševljeno pohvalila ove šale i oponašanje njenog govora i gestikulacije.

Pogledajte video

"Trenuci iza kulisa. Impresionirana sam njihovim nastupima, imaju moje iskrene čestitke i simpatije… Dragi Mario Petreković i Damir Kedžo! Sve je sjajno, duhovito. Bravo!", napisala je Josipa Lisac uz video.

Čitajte i: Desetljeća ljubavi i boli: Josipa Lisac priprema nešto posebno za 30. obiljetnicu odlaska njenog Karla

Prihvatila šalu

Ništa manje senzacionalan bio je Mario Petreković, kojem je članica ekipe prišla s upaljenom kamerom i pitala ga je li pobijedila. "Nisam pobijedila, ja sam pobijedila ‘78. na festivalu u Zaječaru. Ali sada sam prepustila mlađima, ali jeste li znali da Bruce Lee svira bubnjeve", našalio se Mario i pokazao sliku poznatog glumca i borca na mobitelu.

U popularnoj emisiji koja se emitira na Novoj TV Mario je izveo pjesmu "Đelem Đelem", duet Josipe Lisac i Šabana Bajramovića, dok je Kedžo nešto ranije otpjevao Josipin bezvremenski hit "O jednoj mladosti".

Pogledajte video
Linker
20. travanj 2024 14:23