Maja Šuput na Baliju
 Maja Šuput / Instagram
Zna zaraditi, ali i trošiti

Pogledajte u kakvom luksuzu uživa Maja Šuput: Sa suprugom odmara u resortu u kojem za jednu noć treba iskeširati i do 5500 eura

Pjevačica je sa suprugom otputovala na Bali, a tamo uživa u pravom luksuzu jer se u resortu cijene po noćenju penju i do 5500 eura.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (36) krenuli su nakon naporne i zaposlene godine konačno na zasluženi odmor. Kako je Maja (40) ljubiteljica toplijih krajeva, ne čudi što se ovog puta odlučila na predivni Bali. Krenuli su na put prije tri dana, po završetku blagdanskog perioda, a kada su stigli na Bali dočekao ih je pravi luksuz.

Sam put do Balija već je dug i skup pa mnogi Hrvati često biraju hotele s tri zvjezdice, jer se radi o povoljnim aranžmanima. No, Maja na putovanja ne štedi, jer si zbog gustog rasporeda rijetko može priuštiti duži odmor, pa se ovog puta počastila ekskluzivnim Bvlgari resortom.

Prema okvirnim izračunima koji su dostupni na stranici resorta, jedno noćenje s doručkom u ovom periodu koštat će vas od 1008 eura do 5528 eura. To znači da za sedam dana odmaranja u tom resortu treba izdvojiti barem 7056 eura, a cijena se može popeti sve do 38696 eura.

U 'jeftinijoj' varijanti, onoj od tisuću eura za noćenje - resort nudi pogled na ocean, king size krevet i privatni mali bazenčić. Tu su i luksuzna kupaonica, dnevni boravak, vrhunski namještaj. Na raspolaganju im je i posluga u sobu - u bilo koje doba dana ili noći. Sve to standardi su u tako luksuznim hotelima. Takav aranžman košta oko 5500 eura za sedam noćenja.

Najskuplja trenutno dostupna varijanta nudi boravak u Bvlgari vili koja ima dvije sobe, pogled na Indijski ocean, veliki privatni bazen, vlastiti ulaz, zatvoreni i privatni vanjski prostor. Tjedan dana takvog luksuza košta nešto manje od 40 tisuća eura.

Linker
11. travanj 2024 21:10