PROMO
‘Oh My God‘

Pogledajte video! Adele upravo objavila novi spot i oduševila brojne obožavatelje diljem svijeta

Nakon što je najavila da će novi video spot biti objavljen u 18 sati u srijedu 12. siječnja, brojni obožavatelji iz cijelog svijeta jedva su uspjeli dočekati da video izađe na YouTubeu, gdje su pjevačici neprekidno pisali poruke

Nakon što je najavila da će novi video spot biti objavljen u 18 sati u srijedu 12. siječnja, brojni obožavatelji iz cijelog svijeta jedva su uspjeli dočekati da video izađe na YouTubeu, gdje su pjevačici neprekidno pisali poruke

Megapopularna Adele u srijedu je objavila novi spot za pjesmu "Oh My God" s uspješnog i dugoiščekivanog albuma "30"! Prije nego je otkrila cijeli video, pjevačica je podijelila samo isječke, kao i fotografiju sa snimanja.

U crvenoj haljini, otkrivenih ramena i bogatih slojeva satena i tila, Adele pozira dok u ruci drži crvenu jabuku. Elegantni dugački nokti i crveni ruž uz iznimno popularnu wet look frizuru, dodatno su naglasili crveni stajling pjevačice.

Pogledajte video

Nakon što je najavila da će novi video spot biti objavljen u 18 sati u srijedu 12. siječnja, brojni obožavatelji iz cijelog svijeta jedva su uspjeli dočekati da video izađe na YouTubeu, gdje su pjevačici neprekidno pisali poruke.

Čitajte i: Adele o pjesmi koja joj puno znači: 'Angelo će ju vjerojatno mrziti kada bude tinejdžer'

Pjesmu "Oh My God" pjevačica je objavila kao drugi singl s albuma 29. studenog prošle godine, pjesmu su napisali Adele i njezin producent Greg Kurstin. Album "30" je i u prvom tjednu 2022. bio najprodavaniji inozemni album u Hrvatskoj.

Osim crvene haljine Adele u videospotu nosi dugu i elegantnu cvjetnu haljinu koja se doima gotovo prozirnom, uparena je s nečim što izgleda kao redovnički ovratnik s raskošnom ogrlicom, kožnim rukavicama i kosom inspiriranom 50-ima.

Spremna za 2022.

"Odmorna i ponovno spremna! Osjećam se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti", najavila je Adele spot na Instagramu.

Čitajte i: Adele sprema nešto posebno! Iznenadila fanove najavom novog videospota u kojem izgleda božanstveno

Kad je ove jeseni Adele najavila izlazak albuma, fanovi i mediji su pomahnitali. Glazbenica je osvanula na naslovnicama i britanskog i američkog izdanja časopisa Voguea te Rolling Stonea, snimila intervju s Oprah Winfrey i održala koncert koji je putem televizije pratilo više od 10 milijuna gledatelja diljem Amerike.

Linker
26. travanj 2024 11:58