Iva Todorić
 Biljana Gaurina / Hanza Media
Radi li se o novoj ljubavi?

Pohvalila se, ali diskretno: Iva Todorić raspjevala se uz zvijezdu 'Voicea' i objavila snimku na kojoj drži muškarca za ruku

Todorićeva Iva krenula je dalje? Nakon navoda da ljubi mladića iz Beograda, stigla je i snimka Todorićeve mezimice u društvu nepoznatog muškarca.

Šuškalo se da Iva Todorić ljubi misterioznog mlađahnog muškarca iz Beograda, no ona je prošle godine demantirala takve navode rekavši da će ljubav u njezin život stići onda kada Bog to odluči. A tko drugi bi odlučio doli božja providnost?

I izgleda da Todorićeva mezimica nije dugo čekala. Objavila je na društvenim mrežama snimku na kojoj drži ruku muškarca čije lice nije pokazala. Tako se pohvalila, a opet ostala dovoljno diskretna. Tijekom vožnje s tim neidentificiranim muškarcem Iva je slušala pjesmu 'Slavimo ljubav' mladog glazbenika Stjepana Lacha.

Zagreb, 091110
Iva Todoric Balent dolazi sa velikim buketom ruza i poklonima za Halita Ergenca iz poznate turske sapunice 1001 noci  koja je zaludila cijelu Hrvatsku i njegovu suprugu Berguzar Korel u poznati zagrebacki restoran Dubravkin put.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media
Iva Todorić

Sama je otkako se razvela od Hrvoja Balenta

Radi li se o novoj ljubavi Todorićeve kćeri? Ništa se još ne zna, no ne bi začudilo. Samuje otkako se razvela od Hrvoja Balenta s kojim je u braku dobila i troje djece.

Iva i Hrvoje ljubavnu su priču brakom okrunili 2001. godine, a nagađanja da im je brak u krizi počela su kada je Iva vratila svoje djevojačko prezime na društvene mreže.

Nije se htjela medijski osvrtati niti pričati o braku i razvodu, no čini se da je itekako spremna i voljna ljubavi dati još jednu šansu. Naravno, ako Bog da, rekla je jednom prilikom. No, uz božju pomoć, Iva je posegnula i za savjetima Ane Bučević. Naime, osim što je velika vjernica, Iva je odana i kao sljedbenica motivacijske govornice iz Splita.

Zagreb, 231213.
Sjediste Agrokora.
Trg Drazena Petrovica.
Potpisivanje sponzorskog ugovora izmedju Agrokora i Hrvatskog nogometnog saveza.
Ugovor su pred brojnim novinarima potpisali Davor Suker i Ivica Todoric.
Na fotografiji: Ivica i Iva Todoric
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / Hanza Media
Iva Todorić

Upravo na Vortex Cruiseu Iva je šetala s tada navodnim partnerom iz Beograda, a u videu o dojmovima s provoda otvoreno je pričala koliko joj je Bučević pomogla.

'Što sam u posljednjih godinu dana poželjela, to sam i ostvarila, a sve to desilo se samo iz jednog razloga - sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu, usvojila sam i počela primjenjivati... Kad vidiš da možeš živjeti život kakav želiš, samo zato jer te netko na to potaknuo, a ti onda od sebe počneš stvarati sve ono što si ikad poželio, to je fascinantno! Postaneš ponosan na sebe, zahvalan... S druge strane, dobila sam mogućnost da kroz mene ljudi saznaju da ovo postoji - možda sam nekome pomogla, spasila mu život, jer možda je zbog mene taj netko otišao na Anin 'Safari duha', pogledao njezine videe i pronašao odgovor na pitanje koje ga je cijeli život mučilo... Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila. Srce mi je kao ovaj Brač ispred mene! Da me netko pita, cijeli život išla bih na Vortex Cruise', zaključila je Todorić.

Linker
13. travanj 2024 04:49