Puna kuća

Ponosna mama Madonna: Ovako slavi kraljica popa okružena djecom, prvi puta pokazala je i sina Rocca

Pjevačica je prvi put nakon mnogo vremena u svom domu okupila svu djecu, uz četvero usvojene s njom je bilo i dvoje biološke, a posebno se obradovala sinu koji živi s ocem u Engleskoj.

Kraljica popa cijelu je karijeru priređivala spektakle na pozornici, a u ovo vrijeme Madonna, ponosna majka šestero djece proživljava najljepše trenutke u svom domu. Naime, kako je u Sjedinjenim Državama prošlog vikenda obilježen blagdan Dana zahvalnosti pjevačica je okupila svu svoju djecu - dvoje biološke i šestero posvojene.

Ushićena glazbenica već nekoliko dana društvene mreže ‘zasipava‘ snimkama i fotografijama njihovih zajedničkih trenutaka, a posebno je dirljiv video na kojem kraljica popa pozira sa svoje šestero djece.

Uz Madonnu pred kaminom ispred kamere složno su stali Lourdes (24), David Banda (15), blizanke Stella i Estere (8) Rocco (20) i Mercy James (14).

Ponosna 62-godišnja majka okupila je konačno uz četvero posvojene djece iz Malavija i svoju biološku djecu iz prethodnih veza. I dok se pjevačica na društvenim mrežama često hvali usvojenom djecom, mnogo rjeđe objavljuje fotografije najstarije kćeri Lourdes, a sina Rocca praktički nikad nismo vidjeli na njenim mrežama. Sin kojeg je dobila u braku s redateljem Guyjem Ritchiejem većinu vremena provodi s ocem u Engleskoj.

Stoga nije za čuditi se što je Madonna bila izvan sebe od sreće kada je za ovaj američki blagdan došao i sin kojeg tako rijetko vidi. Osim zajedničkog videa u kojem svih sedmero, iznimno elegantno odjeveni poziraju u dnevnom boravku - glazbenica je prethodnih dana otkrila što sve zajedno rade u njenom raskošnom domu.

Osim vesele atmosfere u prostranoj kuhinji, uz ples i pjesmu, sinovi se bave preponskim jahanjem, što im je moguće na imanju kraljice popa. Velika obitelj zabavljala se uz još jedan sport - nogomet, i to onaj europski. Madonna ipak nije igrala s dečkima, nego je snimala kako driblaju na travnjaku.

Veseloj ekipi, među kojima ima još prijatelja i rodbine, pridružio se i Madonnin mlađahni dečko Ahlamalik Williams (26), koji je samo dvije godine stariji od njene kćeri Lourdes.

Najstariju kći pjevačica je dobila u vezi s osobnim trenerom Carlosom, s kojim je hodala od 1995. do 1997. U brak s engleskim redateljem Ritchiejem ušla je 2000., a brak je potrajao do 2008.

Za zajedničkog sina Rocca borili su se 2016. u osam mjeseci dugoj parnici oko toga gdje bi sin trebao živjeti, i tada 16-godišnji Rocco ipak se odlučio za London i oca. Roditelji su se u konačnici nagodili mimo suda te je Madonnin najstariji sin, očito, uživao i s majkom, no ona to nije objavljivala na društvenim mrežama - sve do sada.

Linker
19. travanj 2024 00:27