Marin Čilić Instagram
Zvijezda odmalena

Ponosni tata Čilić dobio opasnu konkurenciju: Tenisač podijelio prvu fotografiju sina koja će vas totalno raznježiti

Iako s fanovima baš i ne dijeli privatne trenutke, jedan od najboljih hrvatskih tenisača morao se pohvaliti prvom fotografijom novorođenog sina na kojoj maleni drži jedan vrlo poznati rekvizit. Znači li to da će Čilić za par godina dobiti konkurenciju?

Hrvatski tenisač Marin Čilić (31) i njegova supruga Kristina Milković (29) u petak su postali roditelji. Kristina je rodila dječaka u Vinogradskoj bolnici, a Čilić je već dva dana nakon dolaska prinove na svijet podijelio i prvu fotografiju sina koja je nasmijala, ali i raznježila mnoge njegove fanove.

"Sad smo i službeno tim od tri igrača. Hvala na svim lijepim željama. Mama i maleni su odlično. Čini se da će sljedeće desetljeće biti najbolje do sad", napisao je ispod simpatične fotografije na kojoj maleni drži tatu za prst, a on u ruci ima minijaturni reket. Želi li nam ovime nešto poručiti, da će sinu od malih nogu usaditi ljubav prema tenisu?

Marin i Kristina vjenčali su se u tavnju 2018., a sretnu vijest da čekaju dijete objavili su početkom listopada prošle godine, uz prigodnu fotografiju na kojoj tenisač pozira s dječjim kolicima.

"Nova kolica. S uzbuđenjem vam javljam da se tim Čilić širi. Novog člana očekujemo 2020. godine", napisao je ispod fotke. Novopečeni roditelji zajedno su još od 2008. godine kada su se upoznali na Srđu, a na istom mjestu su se i vjenčali. "Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, psihologiju i politologiju, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete... koje ja, doduše, rijetko slušam", našalio se Marin u intervjuu za Gloriju.

Tenisac Marin Cilic i njegova izabranica Kristina Milkovic vjencali su se u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole,svadbena vecera i zabava su bili u dubrovackom Revelinu                                                                                snimio :Sasa Buric 290418
Saša Burić
Marin i Kristina vjenčali su se 2018. u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole.

Možda će vas zanimati i ovo:

Marin Čilić: 'Žena me dobro savjetuje, ali ja rijetko slušam'

Marin Čilić i njegova Kristina podijelili stipendije: 'Ostvarili su mi se mnogi snovi o kojima nisam ni sanjao'

Marin Čilić supruzi Kristini poslao poruku uz dosad neviđene trenutke s vjenčanja

Linker
19. travanj 2024 13:23