Uživa s kćerkicom

Ponovno diše punim plućima: Zvijezda ‘Gospodara prstenova‘ prošle godine je proživljavala pravu dramu

Nakon što se oporavila od zaraze koronavirusom i otkazala nastavak televizijskog projekta, Liv Tyler posvetila se druženju s kćeri s kojom se voli modno uskladiti.

Holivudska glumica i producentica Liv Tyler (43) potpuno se oporavila od koronavirusa koji ju je početkom godine toliko fizički i psihički iscrpio da je bila prikovana za krevet.

Sada kći slavnog rokera i frontmena benda Aerosmith uživa na plaži u Miamiju s partnerom, sportskim menadžerom Daveom Gardnerom (43), te njihovo dvoje djece - sinom Sailorom (6) i kćeri Lulu Rose (4), s kojom je bila i modno usklađena.

image
Liv Tyler s kćeri Lulu Rose uživa na plaži na Floridi.
MEGA AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače obitelj živi u Londonu, no zaželjeli su se lijepog vremena pa su otišli na odmor na sunčanu Floridu.

Čitajte i: Nije ih vidjela dva tjedna: Nakon ‘lude‘ borbe s virusom COVID-19 poznata glumica napokon je sa svojom djecom

Zvijezda filmova 'Gospodar prstenova' i 'Armagedon' proživljavala je pravu dramu s koronavirusom, o čemu se požalila na društvenim mrežama.

"Izgurala sam cijelu 2020. čuvajući sebe i svoju obitelj, čineći sve što sam mogla da zaštitim svoj 'vučji čopor', slijedila sam sva pravila i onda je uslijedio bum... Ovaj virus dolazi brzo, poput lokomotive... U meni su se kovitlali osjećaji straha, srama i krivnje, pitala sam se od koga sam uopće mogla dobiti virus, bojala sam se hoću li zaraziti nekoga u svojoj blizini. Inače sam vrlo privatna i sramežljiva osoba, ali ovo sam morala podijeliti s vama. Čuvajte sebe i druge", nedavno je napisala Liv na Instagramu.

No, ni na poslovnom planu nije joj bilo ništa bolje. Naime, zbog kompliciranog putovanja iz Londona do Los Angelesa zbog pandemije, morala je odustati od snimanja druge sezone dramske TV serije "9-1-1: Lone Star", u kojoj je utjelovila Michelle Blake, voditeljicu i šeficu tima hitne pomoći.

Linker
24. travanj 2024 06:07