A beba je na putu

Pop zvijezdi dijagnosticiran tumor na mozgu koji se nažalost ne može operirati

Tom Parker, koji se proslavio u boy bandu "The Wanted" ovo bi trebali biti najljepše godine u životu, u Velikoj Britaniji gradi karijeru na kazališnim daskama, a sa suprugom Kelsey Hardwick očekuje drugo dijete. Ipak, iz ordinacije njegova doktora stigao je pozivs dijagnozom koja ga je šokirala.

Ovo su tužni dani za Toma Parkera, član poznatog boy benda "The Wanted" i njegovu obitelj. Naime, 32-godišnjem pjevaču dijagnosticiran je tumor na mozgu koji se ne može operirati, a mladi miljenik žena još uvijek ne može doći sebi od te strašne dijagnoze.

Za OK! Magazine izjavio je da je još u šoku, otkako je prije šest tjedana doznao da ima tumor četvrtog stadija.

"Znao sam da nešto nije u redu, ali nikad nisam sumnjao da bi molo biti nešto ovakvo".

Hrabri pjevač Tom izjavio je da je odlučio zadržati pozitivan stav usprkos negativnim prognozama. "Bit ću ovdje. Borit ću se!", poručio je.

Tom se proslavio u boy bendu "The Wanted", formiranom 2009. godine u kojem je bio jedan od vodećih glasova. Bendom je upravljao Scooter Braun, slavni menadžer koji je proslavio Justina Biebera i Arianu Grande stoga ne čudi što su dečki iz grupe doživjeli pravu popularnost u Velikoj Britaniji, s hitovima kao što su "Chasing teh sun" i "Glad You Came", ali i u Americi, gdje su snimali show pod nazivom "The Wanted Life".

image
Grupa "The wanted" u danima slave
FOTOGRAFIJE: JILL MAYHEW/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA JILL MAYHEW/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Grupa se razišla 2014. godine, a Tom je nastavio graditi karijeru u kazalištu, zaigravši Dannyja Zuku u predstavi "Grease".

2018. godine oženio se za glumicu Kelsey Hardwick, a par ima 16-mjesečnu djevojčicu Aureliju i upravo očekuje drugo dijete.

Čitajte i:

Adele ponovno ljubi? Iako su se trudili, nisu uspjeli sakriti noćni posjet kontroverznog glazbenika

Snaha Roda Stewarta obožava Hrvatsku: Jedva je čekala upoznati svog omiljenog hrvatskog nogometaša!

Jennifer Aniston otkrila najnovije pojačanje i raspametila fanove: ‘Ovo je novi član naše obitelji‘

Linker
20. travanj 2024 11:18