Vlasnica modne agencije Tihana Harapin-Zalepugin
 Matea Smolčić Senčar
Samo pozitiva

Poruka Tihane Harapin Zalepugin svima grije srca: 'Sve vas volim i sve je manje onih koje ne volim'

Veliki potres koji je pogodio Zagreb ujedinio je građane. Svi pokušavaju vratiti život u normalu nakon još je metropolu pogodila još jedna tragedija, a Tihana Harapin Zalepugin podijelila je istinu u kojoj se svatko može pronaći.

"Držimo se. Ne pamtim ovoliki strah. Sve vas volim i sve je manje onih koje ne volim", napisala je Tihana Harapin Zalepugin u svojoj Facebook objavi uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa suprugom Sašom i njihovim kućnim ljubimcem Minijem.

Par se prije 45 godine upoznao na Hvaru, a njihova ljubavna priča je poput ljubavnog romana.

"Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", otkrila nam je prošle godine bivša manekenka i agentica. Sa suprugom je srebrni pir proslavila prije tri godine.

Konoba Vrisnik / Vrisnik, otok Hvar 07.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Sasa Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin i pas Mini
Maja Jurović
Saša Zalepugin, Tihana Harapin Zalepugin i pas Mini

Vlasnica modne agencije prošle godine je proslavila i okruglu radnu godišnjicu. Iza sebe ima 21 godinu iskustva. Prisjeća se kako je od svog prvog većeg honorara kupila polovnog fiću, no da si manekenka danas od jednog honorara teško može priuštiti nešto veće.

"Djevojke to više rade kao hobi i zarade si za džeparac. Ja podržavam odlazak u inozemstvo, ali nakon završene srednje škole jer manekenstvo ne može biti zanimanje. Djevojke moraju imati viziju budućnosti", smatra agentica i nadodaje da se ne smiju voditi za iznimkama onih modela koji su iznimno tražene dugi niz godina i revije nose čak i u 40-im godinama. "Ako su tražene u inozemstvu, neka to iskoriste", nadodala je u jednom intervjuu.

Pročitajte i:

Linker
16. travanj 2024 16:37