WireImage
VRIJEME SAMO ZA NJIH

Posebna veza: Kraljevska mama i kći u neodoljivom tajnom izlasku

Kako su članovi kraljevskog baleta ovih dana imali generalnu probu čuvenog 'Orašara', Kate Middleton poželjela je na probu povesti i svoju princezu Charlottu.

Kate Middleton (36) često osmišljava 'jedan na jedan' druženja sa svojom djecom Georgeom (5), Charlottom (3) i malenim Louisom.

The Duchess of Cambridge, Princess Charlotte and Prince George attend the Maserati Royal Charity Polo Trophy at Beaufort Polo Club, Tetbury, Gloucestershire, UK, on the 10th June 2018.
10 Jun 2018, Image: 374461106, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Ovoga tjedna 'na redu' je bila trogodišnja princeza s kojom je vojvotkinja od Cambridgea otišla na generalnu probu baleta 'Orašara' i tamo uživala u izvedbi u najvećoj tajnosti.

Kate i Charlotte stigle su u Royal Opera House i tamo imale priliku gledati balet u apsolutnoj privatnosti. Čarobna izvedba izula ih je iz cipela. Njihov dolazak trebao je proći bez medijske pažnje, ali netko nije mogao odoljeti, pa je uslikao princezu i vojvotkinju od Cambridgea u razgovoru s organizatorima.

Dok je Kate bila u razgovoru, Charlotte ju je držala za ruku i plesala. Tajni izlet bio je pun pogodak za princezu koja je već sada razvija ljubav prema plesu. Jednom prilikom vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ravnateljici nacionalnog baleta su u razgovoru otkrili da je princeza apsolutno 'zaluđena' plesom i da joj oni u tome žele dati bezuvjetnu potporu.

Linker
24. travanj 2024 22:20