Getty Images
prva beba

Poslovni uspjeh prati i privatna sreća: Tarantino će postati otac u 57. godini

Slavi redatelj i supruga vjenčali su se prije devet mjeseci, a sada je iznenadio sa sretnim vijestima - u 57. godini postat će otac prvi put.

Redatelj Quentin Tarantino (56) pred sobom ima novi projekt, onaj životni - on i supruga Daniella Pick (35) postat će roditelji nakon devet mjeseci bračnog života.

"Danielli i Quentinu je iznimno drago što mogu objaviti da očekuju svoje prvo dijete", kazali su za američki People. Par se vjenčao u studenom prošle godina na tradicionalnom židovskom vjenčanju u Beverly Hillsu s najužim krugom obitelji i prijatelja. Prvi put su se susreli još 2009. godine, kada je on promovirao svoj film "Nemilosrdni gadovi" i tada su započeli svoju vezu.

LONDON, ENGLAND - JULY 30:  Director Quentin Tarantino and Daniella Pick attend the
Getty Images

Zajedno su bili do 2015. godine kada su prekinuli, a nakon nekoliko mjeseci su izgladili nesuglasice i nastavili svoju ljubavnu vezu. Vijest o zarukama došla je dvije godine nakon 2017. godine. Daniella Pick je inače pjevačica podrijetlom iz Izraela, a njezin otac poznati je izraelski pjevač i autor.

Quentin Tarantino and Bride Danielle Prick Leave His Wedding Reception at Mr Chow.
29 Nov 2018, Image: 399002655, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Quentin i Danielle vjenčali su se 29. studenog 2018. godine

Za Tarantina ovo je prvi brak, kao i prvo dijete. U jednom od prošlih intervjua kazao je kako posao utječe i upravlja njegovim slobodnim vremenom, a taman prije vjenčanja završio je snimanje svog filma "Bilo jednom...u Hollywoodu" koji ruši rekorde u kinoblagajnama. Za redatelja je to deveti film, a nekoliko puta je kazao da će se umiroviti nakon što snimi deset filmova. Ranije ovog mjeseca rekao je da voli hororce i da će njegov deseti film biti upravo u tom žanru, nakon čega se oprašta od filmskog svijeta.

Linker
19. travanj 2024 04:54