vani je!

Poslušajte Adelin novi singl ‘Easy On Me‘: Njime je najavila novi studijski album nakon šest godina pauze

Video za novu baladu sniman je u crno-bijeloj tehnici, no na kraju prelazi u video u boji, što simbolično predstavlja Adelinu transformaciju iz boli u prihvaćanje.

Nakon što je neko vrijeme 'teasala' maštu fanovima s promjenom svojih profilnih fotografija na društvenim mrežama i puštanjem kratkog videa novog singla, britanska glazbenica Adele konačno ga je objavila cijelog. Singl 'Easy On Me' prvi je glazbeni uradak kojim je Adele obilježila povratak na glazbenu scenu nakon šest godina pauze i njima najavila novi studijski album '30'.

Singl je prava balada, onakva na kakvu smo navikli od Adele, koja, kao i ostale njezine pjesme s prošlih albuma, odražava njezina iskustva iz stvarnog života. No, album '30' prvi je koji neće dobiti ime prema godinama koje ima kada je izašao jer Adele sada ima 33.

Čitajte i: Adele otkrila sve detalje: Predstavlja novi album, sada kad je mirnija nego ikad u životu

Kako je objasnila prije izlaska singla, u novom albumu fokus neće biti na stvari koje joj je voljeni muškarac napravio ili nije napravio, već na neke njezine greške, slojeve i istine koje je otkrila o samoj sebi.

"Definitivno nisam bila ni blizu onome što sam se nadala kad sam počela prije tri godine. Potpuno suprotno. Pouzdam se u rutinu i dosljednost kako bih se osjećala sigurno, uvijek sam to radila. A tada sam svjesno, čak svojevoljno, sebe bacila u labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja. Skinula sam mnoge slojeve, ali sam se također umotala u nove", rekla je Adele.

Protekle joj je godine obilježio razvod od Simona Koneckija i drastična fizička transformacija, a raspad braka i njezino mirenje s tim je inspiracija za novi album koji izlazi 19. studenog.

"Od tada sam mukotrpno obnavljala svoju kuću i svoje srce i ovaj album o tome pripovijeda. Dom je tamo gdje je srce", poručila je Adele.

Linker
19. travanj 2024 03:04