Instagram, RTL Tv
Najslađi intervju

Potencijalna predsjednica! Doris Pinčić Rogoznica u razgovoru s prvašicom: 'Doma smo, ali nema baš odmaranja'

Djevojčica Marta ide u prvi razred osnovne škole, a dojmove kako joj je u virtualnoj školi javila je video pozivom u emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" gdje se napričala s popularnom voditeljicom.

"Mene jako veseli što u ovom trenutku imam za gošću moju dragu prijateljicu djevojčicu Martu koja je prvašić. Ove godine prvi razred izgleda vrlo specifično, ali ptičica mi je šapnula da Marta svoje obveze izvršava redovito", započela je razgovor Doris Pinčić Rogoznica koja je s djevojčicom razgovarala putem video poziva.

"Ja sam okej. Doma smo jer je koronavirus. Ne smijemo izlaziti, jer se tako virus širi, a kad trebamo nešto za kuću možemo otići do dućana", rekla je Marta koja redovno prati školu na trećem programu.

"Sigurno se sada malo više odmaraš, neku zadaću i preskočiš?", pitala je Doris, ali Marta je bila odlučna. "Ne baš... Zato što svaki dan učiteljica pošalje novu zadaću pa nema baš odmaranja", rekla je.

Potencijalna predsjednica!

Na pitanje nedostaje li joj išta iz vremena prije koronavirusa, Marta je naglasila da joj nedostaju prijatelji, posebice najbolja prijateljica Lana koja uskoro slavi 8. rođendan, a dodala je kako se nada da će do 24. travnja kad bi trebao biti kućni tulum na temu Harry Pottera biti bolja situacija i da će slavlja biti.

Kod kuće je Marti relativno dobro jer ima dva mlađa brata. "Malo rade nered, ali to je okej jer se oni vole jako igrati", zaključuje Marta koja kaže da zadaću riješi odmah ujutro da se ostatak dana ne brine oko toga, a Doris je dodala kako u njoj vidi potencijalnu buduću predsjednicu...

ČITAJTE I:

Doris Pinčić Rogoznica ni na špici se ne odvaja od čak dva hit komada sezone

Boris Rogoznica: 'Najbolje u životu što sam našao je moja supruga, a izgubio sam obraz nekoliko puta'

Nova kuća, novi posao, a sada još jedna velika promjena Doris Pinčić Rogoznice

Linker
24. travanj 2024 18:56