Profimedia, Press Association
tekila bar i bazen

Potpuna joj je suprotnost: Ponovno se oženio bivši suprug Meghan Markle, donosimo detalje s vjenčanja

Bivši suprug Meghan Markle svoju je imućnu djevojku zaprosio samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja Meghan Markle za britanskog princa. Ceremonija je bila intimna, a svadbena svečanost vesela.

Bivši suprug Meghan Markle svoju je imućnu djevojku zaprosio samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja Meghan Markle za britanskog princa. Ceremonija je bila intimna, a svadbena svečanost vesela.

U istoj godini kad je Amerikanka Meghan Markle rekla 'da' britanskom princu Harryju, pred oltar je stao i njezin bivši suprug Trevor Engelson.

41-godišnji filmski producent oženio je Tracey Kurland, s kojom hoda od kraja 2017. godine, na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.

Trevor Engelson, Tracey Kurland attend the Los Angeles Screening Of Netflix's
Profimedia, SIPA USA

32-godišnja Tracey Kurland nasljednica je američkog multimilijunaša Stanforda Kurlanda, a na sveučilištu Teachers College of Columbia University studirala je znanost i nutricionizam kojim se već nekoliko godina bavi.

Plavokosa nutricionistkinja, koja je izgledom potpuna suprotnost od Meghan, nosila je bijelu vjenčanicu s otvorenim ramenima, midi duljine, dok je mladoženja za izmjenu zavjeta odabrao plavo odijelo i ružičastu košulju, pišu strani mediji.

Mladenci su pripremili bogatu zakusku i bar s tekilom za svoje goste, a iznad velikog bazena visjeli su tipični meksički ukrasi od papira.

Par je na vjenčanje pozvao samo najbližu obitelj i najdraže prijatelje, koji su se satima zabavljali osvijetljeni stotinama sitnih lampica.

Instagram

Samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja svoje bivše supruge Meghan, Trevor je na Instagramu objavio zaruke te napisao da se smatra najsretnijim muškarcem na svijetu.

LOS ANGELES, CA - JULY 16:  Executive Producer Trevor Engelson and Tracey Kurland at the Red Carpet Event for FX's
Profimedia, SIPA USA

Meghan i Trevor počeli su hodati 2004. godine, a zaručili su se tek 2010. godine. Godinu dana nakon zaruka vjenčali su se na egzotičnom vjenčanju na Jamajci, a zatim si rekli 'zbogom' 2013. godine.

Meghan je navodno nakon razvoda svom bivšem suprugu poštom poslala dijamantni zaručnički prsten i burmu.

Linker
26. travanj 2024 14:45