Spice Girls Instagram
traže povrat novca

Potpuni debakl povratničke turneje: I najveći fanovi su u nevjerici, sve izgleda jadno, a one zvuče očajno

Iako su svi željno iščekivali povratničku turneju Spice Girls, mnogi njihovi obožavatelji ostali su razočarani koncertom, prvo u Dublinu, a sada i u Cardiffu. Problemi sa zvukom su se ponovili, a on je bio toliko loš da su mnogi otišli s koncerta i zatražili povrat novca.

Nakon prvog koncerta u Dublinu koji nije bio najuspješniji zbog problema sa zvukom, Spajsice su ponovno razbjesnile fanove. Naime, u dublinskom Croke Parku dio publike viđen je da ljutito napušta koncert jer im je loše ozvučenje pokvarilo opći dojam koncerta, a ista situacija se ponovila i u Cardiffu.

BGUK_1602307 - Dublin, UNITED KINGDOM  - The Spice Girls performing live in Dublin at the opening night of their Spice World Tour!

Pictured: Emma Bunton

BACKGRID UK 25 MAY 2019, Image: 436789850, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Iako su Spice Girls obećale da će na sljedećem koncertu zvuk biti bolji, fanovi su opet ostali razočarani njihovim nastupom. Situacija sa zvukom bila je toliko loša da su mnogi od njih Spajsice tražili povrat novca i odlazili s koncerta unatoč paprenim cijenama karata od 66 do 146 funti. Ipak, neki od obožavatelja ipak su pohvalili Emmu Bunton, Geri Horner, Mel B i Mel C za njihov 'magičan' i 'nevjerojatan' nastup.

I dok je popularna ženska grupa iz 90-ih pokušavala otpjevati hitove 'Spice Up Your Life', 'Wannabe' i 'Say You'll Be There' kao nekada, ljutiti fanovi na Twitteru su izrazili svoje frustracije zbog ponovnih problema sa zvukom. "Šokirana sam. Zvuče užasno, želim povrat novca. Trebale su slušati što su im rekli u Irskoj", "Prilično rano sam otišao s koncerta u Cardiffu. Jako sam razočarana jer nisam mogla čuti ni riječi. Baš sam se veselila cijelom koncertu, ali sve je izgledalo pomalo jadno", bili su neki od komentara.

Ostali obožavatelji žalili su se na krov na stadionu koji je ostao otvoren pa ih je zalila kiša: "Morali smo otići s koncerta jer smo se smrznuli, pokisli i nismo ništa čuli. Obično bacanje novaca". Također, bilo je i onih koji su se osvrnuli na pjevanje članica benda koje nije kao nekada, a Mel B, odnosno Scary Spice, u Dublinu je navodno prostačila na pozornici, twerkala i govorila da 'smije biti rasist jer je crne boje kože'.

Spice Girls Instagram

Spajsice će na povratničkoj turneji održati 13 koncerata kao četvorka jer im se Victoria Beckham (Posh Spice) nije željela pridružiti. Bez obzira na probleme i bijes fanova, Spajsice se jako dobro zabavljaju, baš kao nekada.

Linker
13. travanj 2024 18:12