Kakvi su to zahvati!?

Potpuno neprepoznatljiva: Slavna glumica na reviji modne kuće Fendi šokirala izgledom

Na glamuroznoj virtualnoj reviji, svoju je prvi haute couture kolekciju za kuću Fendi predstavio Kim Jones, a uz sve pohvale dizajneru, nakon eventa pričalo se i o Demi Moore, koja je, prema mišljenju mnogih, otišla korak predaleko.

Glumica Demi Moore bila je pravo iznenađenje na aktualnom, virtualnom Tjednu mode u Parizu.

56-godišnja Demi, poznata po ulogama u filmovima "Duh" i "G.I.Jane" nenadano je otvorila reviju kuće Fendi, no gledatelje nije iznenadila samo iznenadna pojava poznate osobe već i lice glumice koja se, kako se šuškalo, povrgnula neuspjelim estetskim zahvatima.

image
Demi Moore na modnoj reviji kuće Fendi
STEPHANE DE SAKUTIN/AFP/PROFIMEDIA STEPHANE DE

Sa znatno smanjenim nosom i neobično upadljivim jagodicama, Demi je prošetala pistom u elegantnom crnom odijelu od satena, a neočekivan dojam naglasila je kosa svezana u rep te šminka koja je dodatno naglasila obraze.

Kolekciju je opisala "čarobnom i predivnom", a na Instagramu je fanovima poručila da joj je hot na reviji kuće Fendi bio poput ostvarenja tinejdžerskog sna.

Nakon revije, društvene mreže zasuli su komentari i fotografije kojima su obožavatelji prokomentirali kako je Demi otišla "predaleko" kad su operacije u pitanju.

Veliki debi Kim Jones

Ovom revijom kuće Fendi poznati dizajner Kim Jones po prvi se puta predstavio u ulozi tvorca haute couture kolekcije za tu poznatu kuću, nakon što joj se pridružio krajem prošle godine.

Inspiraciju za kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2021. godine, Kim je pronašao u skulpturama Giana Lorenza Berninija te noveli "Orlando" Wirginije Woolf, a u osvjetljenom labirnitu, modeli su kolekciju predstavljali krečući se uz glazbu Maxa Richtera.

Na pisti su se uz Demi pojavile i Bella Hadid, Cara Delevingne te kultni supermodeli devedesetih, Naomi Campbell, Christy Turlington te Kate Moss s kćeri Lilom.

Linker
19. travanj 2024 08:40