Tajna je javna

Potpuno se preobratila: Nakon recepta za besmrtnost Borna pronašla novi izvor mladosti i vitalnosti

Velika pobornica zdravog života i Ayurvede, bivša supruga Luke Rajića, otkrila je gdje uči o tome kako izvući najbolje iz hrane.

Borna Kotromanić još jednom je dokazala da brigu za zdravlja shvaća vrlo ozbiljno. Bivša dizajnerica i aktualna životna savjetnica, uz brigu za četvero djece, savršeno je savladala i pripremanje ukusnih obroka. No osim za okus, Borna se brine i da hrana bude zdravlja. A dodatne savjete, sudeći prema njenoj posljednjoj objavi na Instagramu, potražila je u Ayurveda Balance Health Centru.

"Hranom do savršenog zdravlja, vječne mladosti i vitalnosti", napisala je Borna. Dok za štednjakom pokazuje delicije koju je pripremila uz društvo iz centra. Tikvice, mrkva, slanutak spravljenima po ayurvedskim pravilima uz mirisne začine sigurno će pomoći da se osim zdravlja postigne i ljepota, dugovječnost, detoksikacija, smanjenje težine i oslobađanje od stresa.

Čitajte i: Borna Kotromanić otkrila tajnu savršenog zdravlja: ‘Da ovo radimo svaki dan, bili bismo besmrtni‘

Borna nikad nije imala problema s održavanjem idealne težine, a u posljednje vrijeme, zahvaljujući društvenim mrežama i široj javnosti, otkriva savjete pomoću kojih duh i tijelo održati mladolikima.

Voće i domaća kuhana hrana često su na stolu u njezinoj kući, a nije nam strano ni kako vitku liniju održava i uz ples i pjesmu.

Detoksikacija prije svega

Iz svega se da zaključiti kako je velika pobornica detoksikacije organizma o čemu govori još jedna njezina nedavna objava kojom se pohvalila da je u spomenutom ayurvedskom centru obavila i "godišnju generalku". Podvrgnula se i uljnoj masaži "abyanga" - što u prijevodu znači “pomazivanje”.

Pomoću dodira i toplog ulja postiže se smirujući, opuštajući pa čak i ljekoviti učinak.

Čitajte i: Borna Kotromanić ugostila blisku prijateljicu: ‘Sve što je dobro zaslužuje reprizu!‘

"Utrljavanje sezamovog ulja, dugom, opuštajućom masažom, hrani tkiva, otpušta toksine i relaksira nervni sustav", napisala je Borna uz fotografije na kojima se vidi kako uživa u relaksaciji uljnim tretmanima.

Još ranije ove zime, podijelila je jedan također intrigantan savjet, naime, kazala je kako bismo se što više trebali okruživati negativnim ionima, pogotovo kad spavamo, jer nam to može donijeti višestruku korist.

"Kada bi 24 sata dnevno bili u takvom okruženju osigurali bismo si savršeno zdravlje i besmrtnost. Ovo nije poziv da cijeli dan provedete u krevetu, već da vrijeme koje provedete u krevetu bude maksimalno učinkovito u optimalizaciju vašeg zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti", napisala je Borna ispod fotografija na kojima pozira sa svojim ljubimcem u krevetu.

Čitajte i: Odjeća za ‘po doma‘ ne mora biti dosadna: Borna ima fora komplet i za kuhanje i za vježbanje

Linker
23. travanj 2024 18:13