Alicia Keys
 ACau/SIPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
DIRLJIVA OBJAVA

Potresno pismo Alicie Keys 'odsutnom' ocu: 'Tvoja prazna obećanja duboko su me pogodila'

Američka pjevačica na Instagramu je podijelila emocionalno pismo koje je poslala svom ocu Craigu Cooku kada je imala 14 godina. 'Tretiraš me kao da se nikada nisam rodila', napisala je pjevačica.

Svjetski popularna pjevačica Alicia Keys (39) otvorila je dušu na Instagramu i izazvala brojne reakcije svojom dirljivom objavom. Njezin otac Craig Cook obiteljski je dom napustio kada je imala samo dvije godine, a nakon toga odgajala ju je majka Tereza.

Na popularnoj društvenoj mreži priznala je da su je njegova ''prazna obećanja duboko pogodila''.

Vlasnica hita ''Fallinn'' snimila je i montirala video u kojem se vidi ona i otac, ali rukom napisano pismo i njezin glas kako ga čita, u njemu otkriva i da se s ocem više nikada nije poželjela čuti.

Alicia Keys
Pismo ocu objavila je na društvenim mrežama.

Alicia Keys
Fanovi su ostali ganuti pismom koje je Alicia napisala.

U videu je objasnila: ''Pismo koje sam poslala ne počinje s dragi tata ili dragi Craig, već jednostavno datumom u gornjem lijevom kutu''. Pismo je datirano sa 10. srpnja 1994. godine.

''Tužna sam što je moje srce puno gorčine prema tebi", spominje Keys.

Pjevačica koja je poharala top ljestvice svojim bezvremenskim hitovima istaknula je kako je sve ove godine zanemarivala sebe i gledala da svima ugodi, no više tako ne može, odlučila se emotivno očistiti i izbaciti iz sebe sve van.

''Bila sam tvoje prvorođeno dijete, a tretiraš me kao da se nikada nisam rodila, nema toga što bi mogao učiniti da ove rane zacijele. Sve što želim je da gledaš svoja posla, ne želim tvoje telefonske pozive i pisma. A posebno ne želim da sada radiš neke lažne radnje kako bih mislila da ti je stalo. To je jedini način da me usrećiš", objavila je Alicia.

Alicia Keys
Bally by Swizz Beatz, Bally, New York, USA - 26 Sep 2017, Image: 351354061, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Your Name/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Your Name/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia
U svijet šoubiznisa ušla je s četiri godine, ali ne kao glazbenica. Majka ju je prijavila na audiciju za “Cosby Show” pa je mala Alicia glumila u jednoj epizodi tog humorističnog serijala

Uz video je navela da je pismo dio njene nove autobiografije ''More Mysel'', ali i da je čekala pravi trenutak da podijeli ovaj traumatičan detalj iz privatnog života.

Alica Keys rođena je 1981. u New Yorku. Njezina majka Teresa Augello, pomoćnica u odvjetničkom uredu, zatrudnjela je s Craigom Cookom, stjuardom jamajčanskih korijena s kojim je povremeno izlazila. No, on se nije osjećao dovoljno zrelim da postane roditelj i Teresa je ostala sama.

Alicia je inače udana za hip-hop producenta Swizza Beatza, a vjenčanje je održano 2010. godine.

Alicia Keys and Swizz Beatz
The Gordon Parks Foundation Awards Dinner and Auction, Cipriani 42nd Street, New York, USA - 04 Jun 2019
The Gordon Parks Foundation's Annual Awards Dinner and Auction celebrates Gordon Parks' legacy and honors those who continue his vision for social change through their work in the arts and humanitarianism. Recognized as the most important African-American photographer of the twentieth century, Gordon Parks exposed the face of American poverty with empathy and dignity, using the arts to champion social change through his photography, film, music, and writing. For the past decade, The Gordon Parks Foundation has provided scholarships and fellowships to students and artists whose creative work reflects the mission and vision of Gordon Parks. The Gordon Parks Foundation's Annual Awards Dinner and Auction supports this important and ongoing work. The Foundation also preserves Parks' vast archive, produces scholarly publications, and partners with museums and schools around the world on exhibitions and programming., Image: 443294452, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MJ Photos/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
MJ Photos/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Alicia Keys i suprug s kojim se poznaje praktički čitav život.

Par se poznaje još od tinejdžerskih dana, a imaju i dva sina Egipta (9) i Genesisa (5).

Čitajte i:

Odrasla je bez oca, Oprah ju je predstavila svijetu, a suprug joj je dugo vremena bio odbojan

Alicia Keys: Predvodnica pokreta 'bez šminke' prvi put nakon godine dana nosi make-up

Alicia Keys sama sebi čestitala rođendan - novom pjesmom

Alicia Keys herojima borbe protiv koronavirusa poručuje: 'Vidimo vas, volimo vas i cijenimo'

Linker
23. travanj 2024 11:44