RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Ovo svatko zna, ali...

'Povjerenje i poštovanje, ali i nešto drugo': Glumica otkrila tajnu svog 17 godina dugog braka

U razgovoru s kolegicom Drew Barrymore, Julianne Moore je istaknula da je za uspješan brak vrlo važna jedna 'sitnica' na koju mnogi zaboravljaju.

Glumica Julianne Moore već je 17 godina u braku s redateljem Bartom Freundlichom, a 23 ako računamo njihovu cjelokupnu vezu. Brakovi u Hollywoodu propadaju na dnevnoj bazi pa se Julianne i Bart zaista imaju čime ponositi.

Uvijek nas zanima tajna takvih dugovječnih odnosa, a Julianne ju je otkrila u razgovoru s kolegicom Drew Barrymore u njezinom showu. "Jedino što mogu reći jest da morate oboje željeti biti u braku. Svjedočila sam situacijama u kojima se sve ruši, a razlog je redovito taj što jedna osoba ne želi biti u tom odnosu. Ako oboje ulažete u brak, mora funkcionirati. I ne zaboravite se pritom dobro zabavljati", rekla je glumica.

No Tabloids/Just Released, Beverly Hills, CA -20190730 - Press Conference for After the Wedding

-PICTURED: Bart Freundlich, Julianne Moore
-,Image: 462757101, License: Rights-managed, Restrictions: No Tabloids/Just Released, Model Release: no, Credit line: MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia
MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia
Julianne Moore i Bart Freundlich u braku su već 17 godina.

"I da, mislim da je jako važno da vas partner nasmijava. Ako to ne uspijeva, stvari brzo propadnu. I netko me pitao neki dan osjećam li se kao da je prošlo puno vremena od početka naše veze. Ne, stvarno mi se ne čini tako, iako naša djeca već imaju 18 i 22 godine", dodala je Julianne.

Glumica, koja s Bartom ima kćer Liv (18) i sina Caleba (22), još prije je napomenula da je brak itekako važan i da bi u njega trebali ulagati.

Jan. 20, 2015 - New York, New York, U.S. - LIV FREUNDLICH, JULIANNE MOORE, CALEB FREUNDLICH and BART FREUNDLICH attend the Museum of Moving Images Salute to Julianne Moore held at 583 Park at 63rd Street.,Image: 215809388, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia
Julianne i Bart ima dvoje djece - kćer Liv i sina Caleba.

"Brak je svojevrsni spremnik za obitelj i zato je važno da svi imaju jednako pravo na njegovo sklapanje jer tako poručuje svijetu da je zakonski obvezan toj osobi, a onda i njihovoj djeci. Naš 'spremnik' je prilično dobar. Nije hermetički zatvoren, ali je dobar, pogotovo sada kada jedno dijete završava fakultet, a drugo će na njega krenuti za dvije godine. Pomislili smo: 'To, uspjeli smo! Ništa nas ne muči, sretni smo", zaključila je glumica.

Julianne i Bart prošlog su mjeseca proslavili 17. godišnjicu braka, a glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je vidno sretna.

"Rekla sam mu da bi se trebao otuširati. On mi je rekao da mi kosa smrdi na plijesan, poput stare kutije. Sretna ti 17. godišnjica braka, ni s kim ne bih radije bila svaki dan. Volim te!", napisala je. Upoznali su se 1996. godine na snimanju filma "The Myth of Fingerprints", a vjenčali su na ljeto 2003. godine.

Čitajte i:

'Ni s kim ne bih radije bila svaki dan!' Holivudska diva slavi s deset godina mlađim redateljem

Slavna glumica bez dlake na jeziku: 'U Hollywoodu postoji posebna hijerarhija'

Romantika na najjače: Slavnoj glumici priredio nezaboravne zaruke, a prsten oduzima dah!

Linker
24. travanj 2024 01:26