Matej Dokić
teški dani

Povukao se iz javnosti: Golema tuga u obitelji Andrije Miloševića

Popularni glumac izgubio je jednu od najvažnijih žena u svom životu. Njegova majka Vera bila je izrazito ponosna na sina, a to je često i isticala.

Glumac Andrija Milošević (40) proživljava najteže dane u životu. Njegova majka Vera Milošević preminula je u 64. godini života u Podgorici, javljaju srpski mediji.

Vera Milošević je sahranjena jučer na gradskom groblju Čepurci. U ovim teškim trenutcima najveća podrška glumcu je njegova djevojka i glumica Aleksandra Tomić (30). Andrija je često isticao koliko mu znači majčina podrška u životu, a jednom prilikom je istaknuo da čuva sve njegove intervjue. S obzirom na njegov posao, nije se često viđao s majkom.

Glumčeva majka transplatirala je bubreg, a priznao je da je majčina dijaliza bila jedan od najtežih trenutaka za nju, ali i za njega. 'To je za mene bio jedan od najtužnijih i najtežih trenutka u životu. Međutim, ona je to pobijedila. Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dijete i da smo zamijenili uloge. Otac mi je preminuo i to je isto jako težak period za mene, ali opet morao sam ići dalje', izjavio je svojedobno u jednom od intervjua. Njegov otac Petar preminuo je 2013. godine. Andrija se zbog tužnog događaja povukao iz javnosti te se ne oglašava na društvenim mrežama.

Glumac Andrija Milosevic 
Canopy by Hilton Zagreb
Fotograf Matej dokic 220119
Matej Dokić

Andrija Milošević: Bez vježbanja i dijete 20 kila lakši

Linker
16. travanj 2024 21:58